tiistai 14. toukokuuta 2013

(Jo ennestäänkin pursuileviin) Vaatekaappeihin täydennystä... :)


Tänään tuli käytyä tekemässä vähän lastenvaateshoppailua... Tuntuu että niitä pursuaa jo muutenkin kaapeista, mutta silti jotain tiettyä ei tunnu löytyvän, ainakaan enää oikeassa koossa! :D Niin ne vaan muksut kasvavat koko ajan! Tämän päivän MUST -ostoksia olivat pikkuisten collegetakit, Aatokselle jarrupohjasukkia sekä kengät Mimosalle. Mimosa sai Kangaroosin lenkkarit sekä Cirafin farkkuballerinat, molemmat Prismasta. Seppälästä mukaan lähti molemmille collegetakit sekä Aatokselle settiin kuuluvat pöksyt. KappAhlista löytyi Aatokselle farkut ja Lindexistä löytyivät loput. Aleostoksina (-70% ja -50%) shortsit, Bamse-housut sekä Mimosalle turkoosit "collegefarkut", niin ja Aatoksen sukat. Iisalle ostin täydennystä kesävaatteisiin: mekko, shortsit ja paita yhteishintaan noin 18e (ota 3 maksa 2).

Itselleni löysin mustat kangaskengät Sokoksesta. Pari raskautta yhteen pötköön on ilmeisesti muuttanut jalkani kokoa sen verran, että täytyy ostaa välillä 40 kokoista popoakin, kun ennen meni aina 39. 

Niin ja ostinhan mä Aatoksellekin "kengät". Siis sellaiset kangaspopot. Jotenkin vaikeaa ymmärtää, ettei Aatos vielä tarvitse kenkiä kun on vielä niin vauva. Mimosa ja Iisa kun ovat kevätvauvoja ja osanneet kävellä jo toisena kesänään ja sitä myöten tarvitsivat ensiaskelkenkänsä jo nyt, mutta kun Aatos ei vielä edes nouse polviaan korkeammalle.. Eikä se noista tossuistakaan näyttänyt välittävän. Venytteli ja maisteli niitä jaloissa ollessa ja lopulta potki mokomat pois jaloistaan vaikka mä miten niitä kerta toisensa jälkeen virittelin takaisin... Taisi olla huono ostos! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)