torstai 23. toukokuuta 2013

Touhuisat päivät!


Tää porukka (+koulussa oleva esikoinen) pitää mut aikamoisessa touhussa tällä hetkellä aamut, päivät ja illat (jopa yöt!). Kiitos siitä mieheni isäkuukaudelle. Allekirjottaneen "joutonaisena oleminen" on ollut kaikkea muuta kun kerrankin on ollut aikaa puuhata yhdessä kaikkea kodin ja perheen hyväksi. Kissatarha alkaa olla pian valmis. Vähän maalitarkkomisia, oveen pitäisi etsiä ruokki ;) tai ehkä kaksi ja toki ne sisustusjutut sisäpuolelle. Onhan siellä jo pari raapimapuuta odottamassa sekä kissan mentäviä tasoja, mutta pieniä askelmia sinne ja jotain tasoa tänne vielä lisäksi haluaisin. Ulkopuolelle laitoin tänään taimille kasvupaikan. Milloin sitä sitten taimet uskaltaa vielä tuonne, ettei halla vie?

Tänään pihaamme nousi trampoliini joka oli aikaisemmin hypyttänyt Aatoksen kummitätiä! Kiitos vaan!!! :) Huomenna haemme sen ympärille vielä turvaverkon ja sitten lapset voi päästää sinne vapaasti loikkimaan.
Juho on jatkanut terassihaaveitaan... Seinää ehkä tullee kaatumaan jossain vaiheessa!
Lisäksi aloitimme toissa päivänä repimään olohuoneen takaseinän tapettia pois. Kuitutapetti lienee liimattu aikoinaan, joten melkoinen raaputusurakka on meillä käynnissä veitset apunamme... Jos sanon positiivisuutta painottaen niin ehkä joku 1/3 osa vielä tekemättä. Uusi tapetti polttelee tietenkin jo mielessä! (Ja on jo valmiiksi ostettuna ja odottamassa hetkeä että keretään...)
Kunhan nyt saisi jonkun noista projekteista valmiiksi niin täytyy laittaa kuvaa! 
Mukavaa että hommat etenee, mut ens viikolla voisi ottaa "hieman" vähemmän urakkaa tehtäväksi! Ja tehdä viimein loppuun ne Piiulle menevät sukat! (Ensimmäinen sukka on valmis ja toisestakin jo kantapää tehtynä.. et muutaman tunnin työ enää edessä.) Mut nyt nukkumaan! Öitä ja kauniita unia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)