tiistai 21. toukokuuta 2013

Luontokirkossa retkellä..


Tänään lähdimme heti aamu yhdeksältä perhekerhon retkelle luontokirkkoon. 
Olikin sitten koko kevään viimeinen kerho. Ensi syksynä sitten jatketaan! Toivotaan että on lämmin ja pitkä kesä tässä välissä, ei yhtä kylmä kuten viime kesä oli... 
Sen verran oli asteet laskeneet, että täytyi pistää taas lämpöisempää takkia, pipoa ja hanskaa päälle että tarkeni! Toivottavasti pian taas lämpenee! 


Aurinkoa ei näkynyt missään, mutta onneksi nämä rentukat toivat lämpöä meille värillään! :)


Kerrankin Juho pääsi mukaan perhekerhoon, kiitos isäkuukauden! 


Mietin pitkään mitä nämä ihanan vaaleanpunaiset kukkaset oikein onkaan, kunnes Juho sanoi niiden olevan juolukan kukkia! No niinpä tosiaan! Kauniita!


Pitkospuita pitkin pääsee luontokirkkoon helposti.


Löytyipä muutama lakankin kukka matkan varrelta. :)

Retken päätteeksi syötiin eväät. Mulla oli mennyt ihan ohitse se, että olisi pitänyt olla omat eväät, mutta niin ystävällisiä ihmisiä oli ettei meidänkään tarvinnut jäädä nälkäisiksi. Saimme "ylimääräisiä" makkaroita jokaiselle syöjälle, Mimmille löytyi leipäpalanen ja pillimehu sekä me aikuiset pääsimme nauttimaan jopa kahvista. Tämähän oli kuin "viisi leipää ja kaksi kalaa" -tarinasta konsanaan! :)

2 kommenttia:

 1. Ihanaa tietysti Juholle, mutta etenkin teille kaikille, että pääsette jakamaan fiiliksiä kimpassa. :) Onneksi ilmatkin ovat hellineet. Täällä painaa päälle kevätkiireet, mutta kesäloma kutsuu jo etäisesti. Pääsispä ratsastusleirille. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin juuri, kiva että toinen pääsee näkemään just näitä kerhoja sun muita juttuja mitä me täällä kotona ollaan touhuttu. Alkukankeuden jälkeen helpotti kun Juhollekin selvisi, että päivärytmi on kaiken aa ja oo! :) Sen puitteissa sitten voidaankin huoletta tehdä sitä sun tätä!

   Kesälomahan on ihan jo ovella, ainakin koululaisilla ja pian myös teillä opeilla! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)