torstai 2. toukokuuta 2013

Teippiä ja taimia!


Heräsin tänään astetta paremmalla selällä (liekö eilinen venyttely tai burana 600mg auttanut vai molemmat yhdessä?). Kuitenkin niin, että lääkäriajan tilaaminen tähän hätään tuntui meikäläisestä aivan naurettavalle. Se olisi ollut paikallaan silloin kun en pystynyt kävelemään. Päätin kuitenkin että haluan ne teippaukset selkääni, ja onneksi sain tälle päivälle vartin teippausajan klo 12:15 (maksoi 15,90e). Juho lähti kahdeltatoista ajelemaan Tampereelle tenttiin ja isäni saapui metsähommista pikkuisia katsomaan. Onneksi on iskä joka pystyi auttamaan! Edellisenä iltana jo soittelin parille ystävälle olisiko heistä ollut aamupäivälle apuja, mutta molemmilla oli omia velvollisuuksiaan, joten onneksi iskä pystyi tulemaan meille suoraan metsähommista. Nyt mulla on sitten selkä napakassa teipissä ja tämä oma triumphin tukiliivi tähän vielä päälle. Tuntuu olo aika "tikiltä" ja hyvä niin. Kyllä mä tästä nyt verryn. :)

Kuvassa näkyy "muutama" koristekurpitsan taimen. Juuri niitä jotka kasvavat 2-3 metriä korkeiksi! :D Oikein älynväläys meikäläiseltä napata pussi sellaisia kasvatettavaksi. En todellakaan ymmärtänyt pussia ostaessani, mihin olen ryhtymässä tai lähinnä kuinka taimet tulisivat kasvamaan. Ehkä kuvittelin pienten kurpitsojen putkahtelevan sievästi ruukusta tai jotakin... :) Tällä hetkellä taimet ovat tuettu varrastikuilla, mutta mikä lie seuraava siirto, kun tikussa loppuu kasvunvara? Sitä pohtiessa! :O :D ...Hmm.. taitaa olla vielä vähän turhan aikaista varailla syksyksi torille paikkaa jossa olisi koristekurpitsoja myynnissä hyvällä kilohinnalla!!! :D Toivottavasti edes pari saataisiin omaan pihaan onnistumaan! ;-)

Illalla syntyi yksi uusi ideakin. Meidän makuuhuoneesta menee ovi terassille. Terassi on kuitenkin melko varjoisalla paikalla ja mielestäni aika "tarpeeton". Mutta eilen sitä ikkunasta katsellessani tajusin, että tarvittaisiin vain vähän verkkoa ja terassi muuttuisi mukavasti kissatarhaksi! Mieskin siitä innostui, joten siinä taas yksi projekti toteutettavaksi! :) Isäkuukaudelle riittää puuhaa! :) No, kaikki aikanaan, mutta pidetään peukut että tänään mieheni viimeinen tentti menisi läpi ja pääsisimme juhlimaan kesäkuussa maisterijuhlia! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)