keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Muutama tämänhetkinen totuus.

1. Ruohonleikkurit eivät kestä kiviä. Toista oli ennen, muutama kiven kolahdus leikkurinterään per ajokerta kuului lähes asiaan. Tämän päivän uusi Husqvarna lähti kertaiskusta varikolle, koska ei tahtonut enää pysyä käynnissä ja piti ihmeellistä meteliä. Ei kuulunut takuunpiiriin "vika" eli kiveen ajo (eikä ollut edes iso) mutta onneksi vain 56 euron lasku odottaa. Ei sentään ihan kerrasta mennyt peli paskaksi. 

2. Jos haluat näyttää pirteämmältä, nypi kulmakarvat. Kyllä se vaan niin on, että vaikka miten kehtuuttaisi niiden (saati muiden naamaan puskevien ihokarvojen) nyppiminen niin kyllä se vaan kannattaa. Ja kukapa kotiäiti ei haluaisi näyttää pirtsakalta?

3. Tiskikone ei välttämättä ole rikki, vaikka niin voisi luulla. Dilemma: Astianpesukone on pessyt ja vedet ovat jääneet sisään. Ei hyvä. Miehesi ottaa ohjekirjan ja lukee mitä pitä tehdä. Jossain vaiheessa muistuukin mieleen, että meillähän asuu lapsia! Pikkulapsiperheessä saattavat olla joskus myös muiden kuin aikuisten näpit sotkemassa pesuohjelmia esimerkiksi tiskikoneessa. No, toisaalta mukavampi muistaa asia siinä vaiheessa kun koneesta on tyhjennetty vedet omin käsin ja ihmetelty että varmaan on joku putki tukossa ja painettu RESET näppäintä, jonka jälkeen kone on normaalisti tyhjentänyt koneen ja todetaan, ettei se rikki ollutkaan vaan joku pieni apulainen oli ollut taas asialla. :)

4. Pöytäliinan päälle ostettu läpinäkyvä "muovikangas" on kyllä erittäin hyvä keksintö. Lapset saavat sotkea pöydänpäässä kuin paljon haluavat ja siistiä tulee kun rätillä pyyhkäisee. Miksi mä vasta nyt bongasin tämän idean tuttavaperheessä kahvitellessani?

5. Toiset tahrat eivät lähde millään, toiset onneksi tahdonvoimalla. Kun huomaat myyneesi "tahrattoman" vaatteen ja pakatessasi sitä, huomaat kuulakärkikynän jäljet vaatteessa!!! Sydän hyppää kurkkuun ja nolottaa, jonka jälkeen huomaat selaavasi kuumeisesti tahranpoistokikkoja ja löytyihän sellainen. Fairyä tiskikaapista ja kiehuvaa vettä päälle ja pyöräytys koneessa, silitys ja vaate matkaa seuraavalle omistajalleen tahrattomana kuten luvattiinkin. Hitto, että tää kirpparitouhu nostaa välillä stressitasoa.

6. Pikkulinnut ovat söpöjä kun opettelevat lentämään. Ne vaan on. 

7. Pienet pojat näyttävät pitävän enemmän mansikoista kuin tytöt.

8.  Lapset osaavat halutessaan kotitöitä jo pienenä. Lienee vessan pesu yksi suosituimmista?

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)