torstai 11. heinäkuuta 2013

Uusi tukka ja Grapponia jälkiruokakulhot ♥


Kävin tänä aamuna parturissa leikkauttamassa tukkaani. Suurin piirtein sama malli kuin edelliselläkin kerralla, jotain pientä muutostakin tuli. Aika oli klo 9:30 ja aamulla herätessäni tuli mieleeni, että voisin mennä parturiin pyörällä. Ja tuumasta toimeen, hurautin Tunturillani keskustaan. Hahaa - sitä tunnetta. :D Siinä sitä meikäläinen vaan otti pyörän alleen ja jätin miehen touhuamaan lasten kanssa aamurutiineja. Tunsin suoranaista lapsekasta vapautta - ei niin etteikö kotiäiti-elämä olisi juuri sitä parasta juuri nyt - mutta kuitenkin tuo itsekseni pyöräily sai minut kokemaan valtaisaa vapauden tunnetta. (Kotiäitiys taitaa pistää vähän höperöksi? :)

Mutta sitten kuvaan. Parturista tullessa päätin vielä tehdä tällä vapauden reissullani pienen kierroksen kirpparille. Ja nyt voin sanoa, että kyllä kannatti. Siellä nämä kuusi kirkasta Nanny Still:n Riihimäen lasille suunnittelemaa Grapponia jälkiruokakulhoa odottelivat minua. Ja parasta näissä oli hinta. Astiataivaan ja laatutavaran hinnat kalpenevat tälle löydölleni... 15e pulitin koko satsista. :) Ja kerrankin tuli oikeesti "tarpeeseen", sillä mä olin jo jossain vaiheessa tilaamassa meille Iittalan kastehelmi -sarjan jälkiruokakupposia. Onneksi en kerennyt. Edelliset grapponiat hankin kierrätyskeskuksesta, tosin näihin verrattuna astetta suolaisemmalla hinnalla. Vihreät ovat väriltään ne 6 kpl. Tässä vaiheessa oli jo kiva soittaa kotiin siipalle, että tulkaa kirpparille ja tuokaa rahaa tullessanne sekä viekää nämä kupposet kotiin autolla. (Tuo Marimekon "Juhannustaika" - keittiöpyyhe kuppien alla löytyi aiemmin 3e kirpparilta.)

4 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mikä löytö. Onnea! :) Miten musta tuntuu, että noita kirkkaita on vielä harvemmin tarjolla? Mutta tuohon hintaan ei ikinä. :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D kiitos! Siis sekunnin mä mietin "et harmi kun ei ole vihreitä" mut se tunne meni hetkessä ohitse ja kahmaloin kupit syliin vähän äkkiä ettei kukaan muu kerkee! :D Paremmin kirkas sopiikin erilaisiin kattauksiin! ( :D :D :D meillähän onkin niin monet eri sarjan astiat käytössä... :D :D :D )

   Poista
 2. Mahti löytö! Täytyy ihan onnitella, ONNEA! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)