lauantai 27. heinäkuuta 2013

Ovet pois ja avohylly tilalle!


Kesälomareissulla selailin nettiä ja silmiini osui "koti kuin namuaski" postaus. Ja siitähän se ajatus sitten lähti. Avohylly! Koska meillähän on aina niin siistiä ja tavarat järjestyksessä (...hmmm... ei tästä sen enempää...) niin onhan se saatava astiat edes näkyville! Tässä oli aikaisemmin harmaat kaapinovet ja sisäpuolella sekalaisessa järjestyksessä kuivat elintarvikkeet. Kaappi oli ehdottomasti liian iso näille tarpeille, ja toisaalta taas astiakaappina toimiva kaappi tursuili huolella mukeista ja laseista. 

Mä ihastuin nimenomaan siihen, että saadaan keittiöön lisää väriä. Lisää keltaista väriä! Mutta muistini tekikin tepposet enkä löytänytkään tätä keltaista Early bird -tapettia yhtään tämän enempää säilöstä... Yhyy! Olohuoneeseen tullutta sinistä tapettia olisi ollut yllin kyllin tähänkin, mutta en halunnut sinistä vaan sitä keltaista tapettia. Kuin suolaa haavoihin sirotellen, päätin kuitenkin kokeilla, miltä keltainen tapetti olisi edes näyttänyt takaseinässä ja lopulta päädyin jättämään tuon pienen palasen kuitenkin sinne seinään! Laitoin vielä vanhoihin kehyksiin tapetista leikkaamani linnun kuvan ja asettelin sen toiselle hyllylle. Ihan jees! Ehkä joku päivä laitan takaseinän sillä sini-pinkki -kukallisella tapetilla, mutta vielä mennään tällä! :)


Vanhoihin kehyksiin leikkasin linnun kuvan. Kärpässieni toimii munakellona. :)

Eilen Tavarataivaasta tuli ostettua ihana kärpässienisirotin 3e. Myös sydänkupponen kotiutui hyllylle!

Laitettiin samalla myös pieni naulakko seinään patalapuile ja keltaiseksi maalaamani maustehyllykkö löysi myös paikkansa keittiön nurkasta. :)

Seuraavaksi muutoslistalla olisi meidän eteinen...
Sen kimppuun sitten kun jostain löytyy ylimääräistä tarmoa! ;)

*     *     *

2 euron kirpparilöytö, Tampellan "Huomenta" -seinävaatteeksi tarkoitettu kangas ♥

2 kommenttia:

 1. Hei, meilläkin on tehty sisustusjuttuja ja pientä remonttia - tosin meillä intoa ja ideoita on valitettavasti usein enemmän kuin taitoa. Meilläkin on keittiössä yksi lasiovinen astiakaappi, mukit ja muut on kiva pitää esillä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sisustelu on kyllä mukavaa puuhaa! Niin sitä vaan pikku hiljalleen uusi koti muuttuu enemmän omannäköisekseen. :) Mutta onhan se tosiaan vähän sellaista puuhastelua ;) Milloin ei ole ideoita, milloin taas loppuu taidot, rahat sekä aika! :D Joskus sentään muutamat noista kohtaavat!

   Mä huomasin muuten, että alan nyt paljon mielummin tyhjentämään astianpesukoneetta kun saa astiat esille kauniisti omille paikoilleen, ja tuossa hyllyssä on oikeasti niin mukavasti tilaa kun ei tarvitse änkeä niitä kupposia kuten ennen... :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)