torstai 26. kesäkuuta 2014

Parturintuolissa heränneitä ajatuksia.. ;)

Kuva Pinterest (http://vibekedesign.blogspot.nl/)

Kävin tänään istumassa kampaajalla. Hiuksiini laitettiin lisää vaaleita raitoja, lähinnä tuohon pääliosaan. Istuinpa muuten eilenkin parturissa, silloin sain tukkaani uuden leikkauksen. :) Ja käymmepä muuten vielä huomennakin parturissa kahden pienimmän kanssa. Yhtä parturissa ravaamista siis tämä viikko ollut. Ja miksi näin? Koska on helpompaa hankkia lapsenvahti tunniksi tai kahdeksi kuin kolmeksi, kun pääsee sitten itse pyörittämään ruokahuoltoa ja päiväunille laittoa. Eikä lastenvahdin täydy stressata niistä. Enpäs ole tätä aikaisemmin tajunnut! :) Sitäpaitsi pääsee kahtena päivänä lukemaan sisustuslehtiä, mikäs sen leppoisampaa! Eikä tule edes sen kalliimmaksi! :D Ehdottomasti parin kuukauden päästä samalla kaavalla!

Siinä parturintuolilla lehtiä selaillessani alkoi päässäni taas muhia monenlaisia sisustushaaveita. No, ehkä suurimpana niistä valkoisen lisääminen huusholliin. Ensimmäiseksi voisi yrittää saattaa keittiössämme olevan puusohvan maalausurakan loppuun. Alkuraskauden innoittamana tartuin jokunen kuukausi sitten pensseliin ja aloin sutimaan puusohvaa pohjamaalilla, mutta kun se huono olo ja väsymys alkoivat, jäi tämä urakka puolitiehen, eikä sen koommin ole juuri pensseli käynyt mielessä... Toisena urakkana voisi maalata olohuoneemme siniharmaasävyisen takaseinän valkoiseksi, joka toisi huoneeseen lisää valoisuutta. Olohuoneen toisessa päässähän meillä on sininen lintutapetti tehosteena. Ja olohuoneesta kun astutaan käytävä/eteisaulaan niin kolmas valkoiseksi maalattava kohde voisi löytyä sieltä. Siinä on nimittäin vaalea, aavistuksen punertava sävy, joka mielestäni näyttää vähän tunkkaiselta, miksei tästä tilasta osa seinistä voisi olla vaikka harmaatakin...  Nyt sitten vaan sitä eteenpäin sysäävää inspiraatiota odottamaan..!

Ja tosiaan, sitä keskiraskauden touhukasta kautta odotellessa.. Vai menikö se muka jo? Vaikka tänään ja eilenkin mulla oli täällä pari tuntia lastenvahti apunani, niin silti olin ihan rättipuhkipoikki siinä vaiheessa kun Juho tuli kotiin. Ja siitäkin huolimatta, että olin sentään vielä lepäillyt pikkuisten kanssa tunnin yhdessä, ennen kuin jatkoin omia touhujani. Omat touhut olivat tänään ja eilen samanlaisia: valokuvien ottamista vaatteista ja laittamista niitä nettikirpparille myyntiin. Ai että on työlästä hommaa, mutta tulipas tehtyä. Onneksi muutamat kaupat on jo syntyneet, mutta lisää kauppoja odotellessa. Päikkäreitten jälkeen siivottiin vielä kissatarha. Viskattiin sieltä kaikki tavarat ulos ja imuroin lattian ja levittelin sen jälkeen puhtaat matot paikoilleen. Sitten koottiin uusi kiipeilyteline ja tuotiin muutkin raapimispuut, tuolit ym. paikoilleen. Kivaltahan siellä näyttää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)