torstai 5. kesäkuuta 2014

Kesäpäivän juttujaIhanaa, että nämä helteet palasivat taas muutamaksi päiväksi ♥

Eilen kävin ensimmäistä kertaa tänä kesänä mattopyykillä. Viime kesänä taisi jäädä kokonaan välistä.. Nyt aloitin eteisen ja käytävän matoista. Niistä kissanoksentamista ja taisipa tässä toisessa olla ihan sitä itseään. Tai ei vaan tainnut vaan oli. Ystäväni tytär tuli meille pariksi tunniksi lastenvahdiksi, joten pääsin hyvin mattoja pesemään. Eipä tuo muuten olisi onnistunutkaan, ainakaan päiväaikaan. Matonpesupaikalla oli vanhempi rouva. Hän tarjosi mulle alkuun sientä, jolla voisin pyyhkiä altaat puhtaaksi. Onneksi tajusin aika nopeasti tarttuessani sieneen, että sehän on ihan jossain mustassa öljyssä ja onneksi en kerennyt pyyhkiä sillä kuin toisen pesualtaista. Hyvä, että lähti edes kädestä irti se musta mönjä!!! Että kaikenlaisia mummoja siellä onkaan sienineen, kannattaa varoa! ;) Tumma matto pääsi tähän öljysienellä pyyhittyyn altaaseen, sillä nyt niin väliä. Mutta ensimmäistä kertaa pesuun päässyt, viime syksynä itse tekemäni vaaleaa mattoa varjelin kyllä moiselta! Jospa tänään vielä kerkeisi illalla pari mattoa pestä, kun Juho on kotona?

Mäntysaippuaa tarvittaisiin takapihallakin. Kirvat meinaavat pesiä juhannusruusuun. Ja mikälie tuholainen on mun tomaatintaimien kimpussa... :/ Myös etupihan kukissa taitaa olla jotakin... Mrr!

Tänään nautittiin torikahvilassa pillimehut, munkkia ja pullaa. Vaikka sanoin, että iso munkki jaetaan puoliksi, veti Mimosa herneet nenään pöydässä ja vaati koko herkkumunkkia itselleen! Tahtojen taistelu jäi vähäiseksi, kun äiti otti Aatokselle sovitun palasen. Kyllä Mimosakin - jonkin aikaa huudettuaan (mm. "äiti on tyhmä" ja "äiti, en tykkää sinusta enää" ja "minä haluan uuden munkin") tyyppisten lauseiden jälkeen viimein rauhoittui ja munkkikin maistui. :)


Mun kesämasu rv 22+1 :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)