perjantai 14. marraskuuta 2014

Valmistuneita käsitöitä

Koska postailuaika on tällä hetkellä melkoisen vähissä, täytyy tyytyä valmistuneiden käsitöiden esittelyyn. Nämä tehty siis vähän ennen vauvan syntymää.. Tällä hetkellä päivisin, milloin ennen saatoin blogia kirjoittaa kun Mimosa ja Aatos nukkuivat, hääräilee täällä 3,5v joka ei nähtävästi enää suostu päikkäreille nukahtamaan ja toinen joka silmittelee - mieluiten sylissä - äidin kanssa. Ja iltaisin tehokaksikon mentyä viimein nukkumaan, aloittaa nuorimmainen huutokonserttinsa jota kuunnellessa ei ymmärrettävästi kovin kummoista ajatusta vaativaa blogitekstiä saa aikaiseksi. Joten toisenlaisia aikoja odotellessa... ;) (Nyt vauva viimein nukahti, ja samallapa nousi Aatos päiväuniltaan.) 

Ensi viikolla mulla on käynnissä myös ristiäisvalmisteluja... Kutsut sentään sain viimein jo postitettua/vietyä saajilleen! :)


Nämä villasukat (koko 35) tein Iisalle Novitan Onni-langasta. Se on nyppääntymätöntä akryylilankaa. Ihmeen hyvänä nämä sukat ovat vielä kestäneet, täysin nyppääntymättöminä jopa (vaikka olinkin epäuskoinen ;) kun tytär näitä on käyttänyt päivittäisessä käytössä. Iisaa tavalliset esim. 7 veljestä-langasta neulotut sukat kutittavat, niin toivoo aina jostain muusta langasta tehtyjä sukkia. 


Nämä kuplasukat (koko 41-42) tein 7 veljestä langasta kummipojalleni (joululahjaksi). Odottavat siis vielä pääsyä käyttöön. Näitä aloittelin jo reilu vuosi sitten, hiljaksiin sitten valmistuivat. Aika työläs tuo kupla-kuvio, vaikka ihan hauska. 


Nämä tein Mimosalle Roosa-nauha langasta, koko 27. Varressa olevat kukat virkkasin äidin vanhoista kanavatyöstä ylijääneistä villalangoista. 


Aatoksellekin tein sukat, koko 24. Tämä lanka oli mummon jämälangoista. Anja-mummo teki vuosia sitten itselleen samasta langasta sukat. Näissä oli joku aloevera tms. käsittely, en nyt muista mikä.


Tässä vielä näitä kesällä virkattuja tiskirättejä. Taitavat mennä lahjaksi, kun itsellä jo käytössä riittävästi rättejä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)