lauantai 1. marraskuuta 2014

Uusia tuulia olkkariin.. :)

Viime viikon perjantaina sain valmiiksi olohuoneen lautaseinän maalauksen. Se oli ennen sinertävän harmaa ja nyt halusin siitä valkoisen. Olohuoneen toisessa päädyssä on sini/pinkki kukkatapetti huomioseinänä, joten vastapäätä oleva seinä tuntui kaipaavan valkoista, ettei olisi niin pimeää. 


Tässä tilanne siis ennen maalausta.. :D Kuten kuvasta huomaa, stailaukset on jätetty tässä nyt sikseen koska rouvalla oli kiire päästä maalisudin varteen, joten Juhokin sai rötköttää sohvalla miten halusi jne.. ;) 

Ja koska mä olen nyt keväästä asti katsellut noita mintun värisiä tyynyjä ym. alkoi tehdä mieli vaihtaa vähän värimaailmaa joulua kohti.. Joten sopivasti H&M kuvaston saavuttua selailin tarjontaa ja ihastuin muutamiin juttuihin ja laitoin tilausta menemään. 

Kuvat h&m 

Olohuoneen kulmasohvalle pääsevät ainakin nämä tyynyt ja muutama vaalean beige kanvaasityyny.

Kuva hm 

Sekä tämäkin lasten iloksi tuli tilattua.

Kuvat HM 

Samalla halusin vaihtaa ruokatilan pinkki-vihreä sävyisen ja varsin kukkavoittoisen kuosimaailman myös hieman jouluisempiin. Joten tilasin sinne vähän tyynynpäällisiä, pöytäliinan ja kynttilänjalkoja. Lisäksi sohvan ajattelin päälystää harmaalla kankaalla. Jospa vihdoin saisin viriteltyä ompelukoneen käyttöön, se kun on ollut suunnitteilla tässä jo iät ja ajat..

Toki nyt mattotilanne sekä verhot pistävät mietityttämään... Jotainhan niillekin olisi tehtävä. Keittiöön ainakin uusi matto on saatava, mutta verhot taitavat löytyä kaapista. Olohuone onkin sitten ihan toinen juttu.

*     *     *

Tämmöisiä sisustusjuttuja tässä on pyörinyt mielessä kaiken tämän "uuden elämän" keskellä. Ensimmäinen arkiviikko on nyt taputeltu. Ihan mukavasti se saatiin onneksi menemään! :) Alkuviikosta saatiin lupa ulkoilullekin ja vaunulenkkien ohella viikkoon on mahtunut niin minun kummitädin vierailua, lukupiiriä, perhekerhoa ja tätä kaikkea muuta... Blogille ei oikein löytynyt sopivaa saumaa tämän viikon puitteissa, mutta ehkäpä ensi viikolla tilanne olisi toinen? Postausajatuksia mielessä on vaikka miten, vaan kuka ne vaan kerkeäisi kirjotella! :) Nyt nautimme kuitenkin viikonlopusta vain yhden lapsen kera. Vanhin on isällään ja pikkukaksikko lähti yhdeksi yöksi mammalaan, joten vanhempien ilona on vain Iines neiti. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)