perjantai 9. tammikuuta 2015

Haaste 2-3 litraa vettä päivässä.


Mä en yleensä ole harrastanut uuden vuoden lupauksia, mutta tänä vuonna tarjolla oli sen verran helppo haaste, että ajattelin koettaa. :) Tarkoituksena olisi siis juoda päivässä 2-3 litraa vettä.

Kuvista on pakko kommentoida vähän, ennen kuin jatkan lisää haasteesta:
Onpahan muuten karmeen iso kuva ja vielä omasta nassusta. :D Vasemmalla puolella siis naama naturelli. Oikealla puolella mulla on perinteinen ehostukseni. Enpä juuri enempää päivisin meikkaa, mutta ilman ripsaria tunnen itseni aika orvoksi. Käytän myös BB-voidetta lähinnä mustia silmänalusia vaalentamaan, sipaisen sitä hieman myös nenään ja nenän alle. Poskiin sipaisu poskipunaa. Joskus kulmiin kulmakynää, mutta nykyään harvemmin sitäkin. Hymyllä onneksi saa edes jotain pelastettua ;)

Tosiaan haasteen sain kälyltäni facebookissa. Veden juonnin luvattiin tekevän monin verroin hyvää! Myös esimerkiksi mustien silmänalusten luvattiin vaalenevan jne. Itsehän olen kyllä silmänalusten vaalenemisen suhteen melko skeptinen. :D Sen verran tummat on suvunperintönä, että tuskin kymmenenkään litraa vettä päivässä niitä vaalentaisivat. Mutta katsotaan nyt. Kuukauden jälkeen pitää ottaa kuva kasvoista uudelleen. Tapahtuiko mitään?

Toki imettävälle ja maitoa luovuttavalle riittävä nesteensaanti on muutenkin tärkeää. Päivisin olen yleensä juonut muutaman kupin teetä, pari kuppia kahvia, sekä vettä tai mehua ruuan yhteydessä. Janojuomana tietysti vesi tähänkin asti. Mutta aika vähän sitä on tullut hörpittyä, tai ei ainakaan paria litraa kyllä missään tapauksessa.

***

Nyt on kulunut siis viikko siitä, kun aloitin haasteen. Ensitunnelmat ovat olleet seuraavat: 

* 2-4 litraa vettä on mennyt helposti päivän mittaa
* vesi maistuu parhaiten huoneenlämpöisenä
* vessassa käynnit ovat lisääntyneet
* olo tuntuu kenties virkeämmältä?
* nyt tuntuu vaikealta ajatella, että ei joisi sitä kahta litraa vettä päivässä! :D
* Paino on pudonnut huimat 100 grammaa :'DDD
* silmänaluset eivät näytä yhtään vaalentuneilta ;)

Mutta palataanpa haasteen pariin viimeistään kun kuukausi tulee täyteen. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)