maanantai 26. tammikuuta 2015

Pienet poseeraukset ja uusia vaatteita..

 

Meillä näyttää asuvan pieni miesmallin alku ;) 
Kuvailin muutamia ostamiani vaatteita ja Aatos vaati väliin äitiä kuvailemaan myös vähän tärkeämpääkin: "Ota, äiti, kuva minusta". On hän vaan sellainen nappisilmä ♥_♥ kuvassa erottuu vielä pieni arpi, kun Aatos otti potkurin kanssa lähikontaktia. Onneksi ei sentään silmään sattunut.


Toki se oli äidin pikkutytötkin kuvattava. 
Mimosa näyttääkin kuvassa syöttävän Iinekselle sormeaan...

Lauantaina käytiin Mikkelissä pienellä shoppailureissulla ja samalla mukaan tarttui lapsille vaatteita. Tällä kertaa Iinekselle ja Aatokselle. Kävin vasta Iineksen vaatekaappia läpi ja huomasin kauhukseni, että pikkutyttäreni mekot ja muut hepeneet alkavat olla vähissä. Tilannehan oli korjattava välittömästi. Onneksi oli vielä jotakin alennusmyyntejä, ja Newbien kevätuutuuksiin oli puhelimessa varalla -25% alennusviesti yhdestä tuotteesta. Aatoskin on taas venynyt sen verran pituutta, että uusia housuja oli pakko ostaa muutamia kerrallaan. Samalla löytyi myös traktori-kerhotossut. :) Keskiviikkona olisi edessä vielä kauden ensimmäiset Meandi-kutsut! Saas nähdä minkälaisella repertuaarilla niistä selvitään? ;)

Newbie mekko ja leggarit, kokoa 68.

Kappahl body ja sukat, sukkahousut Lindex

Kukkahaalari Lindexistä ja Newbie pöksyt, molemmat alennuksesta

Aatokselle 104 cm vaatetta + kerhotossut Lindexistä

Shoppailureissun päätteeksi mentiin ystäväni tyttären luo syntymäpäiväjuhlille. Ihanaa oli käydä, mutta omalta osaltani juhlat päättyivät armottomaan päänsärkyyn... Ilta menikin siitä selvitessä. Niska-hartiapäänsärkyä ollut tässä nyt useampana päivänä niin, että on ollut pakko lääkitä itseään särkylääkkeillä. Uskon, että tää on vielä sitä sairastamani taudin jälkipyykkiä, ehkä? No, oli tai ei, sunnuntaina kävin hiihtämässä 6,1km valaistun lenkin. Se teki kyllä hyvää hartioille ja ennen kaikkea kunnolle! ;) Huomiselle ollaan suunniteltukin jo Iisan kanssa samaista lenkkiä illan urakaksi. Toivottavasti tytär jaksaa hissutella perinteisellä tyylillä vetävän äitinsä rinnalla koko matkan... ;)

2 kommenttia:

  1. Ihania vaatteita olet löytänyt. Aatos näyttää niin isolle pojalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) On se vaan mukavaa touhua tuo shoppailu, etenkin lapsille! :) Ja Aatos on tosiaan kasvanut isoksi pojaksi, etenkin vielä jos vauvaan vertaa!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)