sunnuntai 5. huhtikuuta 2015

Pääsiäistouhuja! :)


Iines istumaharjoituksia tekemässä korissa.. :) Taas näitä äidin metkuja laittaa tyttö koriin, mutta hyvinhän tuo näytti siinä sen hetken viihtyvän ja onneksi pysyi korikin pystyssä! Kohta on tuotava taloon sisään taas syöttötuoli! No, ehkä me ensialkuun maistatamme Iineksen ensimmäiset pöperöt ihan sitterissä istuen. :)


Päikkäreiltä herää usein kunnon naurunaama ♥ :)

Juhlafiilistä Mimosan ja Iineksen kanssa :)

Pääsiäisviikonloppua vietellään! Meillä on pienin joukko ollut enemmän ja vähemmän flunssaisia tämän ja viime viikon. Mimosalla taisi olla viime viikolla parina iltana lämpöä, mutta se meni onneksi sillä (ja nuhalla) ohitse. Aatos on taas sitten kuumeillut tällä viikolla ja nuhan lisäksi kärsinyt karmeasta yskästä. Ensimmäisen "yskäyön" jälkeen haimme yskänlääkettä, joka onneksi auttoi pahimman ylitse. Nukutin lopulta Aatosta pari tyynyä selän alla ja yskänpuuskan jälkeen pojalle maistui vesihörppy. Nyt onneksi ollut tänään kuumeeton päivä ja yskiminenkin vähentynyt muutamaan kertaan. Jospa nämä tästä nyt tervehtyisivät!

Pitkäperjantaina oli kahden kummilapseni syntymäpäiväjuhlat. Juho jäi Aatoksen kanssa kotiin ja Iisa oli isänsä luona omia synttäreitä juhlimassa, joten lähdin rundille Mimosan ja Iineksen kanssa. :) Ensin kävimme onnittelemassa 2 vuotiasta Topiasta Ristiinassa ja sieltä jatkoimme matkaa Mikkeliin, 6 vuotta täyttäneen Senjan juhliin! Ihanaa oli nähdä molempia kummilapsia vanhempineen (ja isovanhempineen) ym. Juhokin oli nauttinut Aatoksen kanssa kaksin kotonaolosta, harvinaista herkkua heillekin. ;)

Lankalauantaina minä sain viimein suunniteltua Iisan ja Iineksen juhlamenun, ja kävin kaupassa hakemassa kaiken tarvittavan. Huomenna on tarkoitus alkaa leipomaan. Ainekset on hankittu Vuokko Väyrysen valkosuklaakakkuun, mahtaviin suklaamuffineihin, persikka-valkosuklaarahkakakkuun, kananpojan piirakkaan ja sämpylöihin. Juho on luvannut imuroida ja pestä lattiat. Mä olen vähän viritellyt koristeita olohuoneen nurkkaan ja pessyt pöytäliinoja, ym. Että suht hyvällä mallilla täällä on juhlavalmistelut käynnissä! :) Huomenna saamme lisäksi Juho veljen yökylään luoksemme ja maanantaina on sitten nämä synttäripirskeet edessä! Iineksen juhlahamonen on vielä hieman kesken, mutta eiköhän tuo (neuloen) valmistu ennen kekkereitä! ;)

Oivoi, pääsiäisenä sitä saattaa saada Kinderit jo ihan aamupalapöydässäkin... Ja hyviltähän nuo maistuivat! ;)

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)