maanantai 30. maaliskuuta 2015

Palmusunnuntain aikaan


Niin vaan se on pääsiäisaika saapunut luoksemme. :) Narsissia, virpomisvitsaa, keltaista, vihreää, oranssia... Pääsiäisliinoja, parit verhot ja tietenkin tipuja. Niistä on meidän pääsiäisaika koostunut tähän mennessä. :) Ihanaa värien iloittelua! 

Pirteitä värejä tässä on tarvittukin, sillä pikku väki on ollut flunssanpoikasessa viime päivät. Joten sisällä on tullut vietettyä enemmänkin aikaa. Nenän tuhinaa ja yskää nyt pääasiassa, mutta Mimosalla oli parina päivänä vähän lämpöäkin. No, onhan se joku lunssa tässäkin perheessä kerta talveen koettava. Jospa loppukevät olisi sitten vailla flunssia? :) 

Viime aikoina ollaan sitten askarreltu, maalailtu ja piirrelty. Tai siis pääroolissa näissä ovat olleet Mimosa ja Aatos. Minä olen toki toiminut assistenttina ja laitellut toivottoja puuhailupisteitä tarpeen mukaan. Kiva, että ovat jo sen verran isoja, että viihtyvät pidempiäkin aikoja taiteilujensa parissa. Lisäksi aika taitavaksikin ovat oppineet sen ohella, että suurempaa sotkuakaan eivät ole saaneet aikaiseksi. Toki puuhailujen lisäksi myös DVD-levyt ovat olleet päivien pelastus. Juuri nyt Iines ja Aatos nukkuvat päiväuniaan ja Mimosa katsoo Röllin sydäntä. 


Tässä Mimosa värittää styrox-palloa keltaiseksi (tipuksi) :)


Ja rairuohot ja ohrat kerettiin laittamaan viimein kasvamaan. Ehkä ne kerkeävät juuri pääsiäiseksi, kun nyt onneksi vähän jo vihertävät. ;) (Josta muistui mieleen, että kukkien mullatkin pitäisi vaihtaa... iiks!)

Pääsiäisenä meillä on muutakin juhlaa tulossa. Iisa täyttää pian 11 vuotta ja Iines puoli vuotta. Toisena pääsiäispäivänä niitä molempia on tarkoitus juhlistaa kakulla ja muilla herkuilla! :) Iisa on minun pieni pitkäperjantain tyttönen, tosin tänä pitkänäperjantaina käymme syömässä syntymäpäiväkakkua kaksi vuotta täyttävän Topiaksen ja 6 vuotta täyttävän Senjan syntymäpäivillä. Molemmat ovat siis kummilapsiani ♥♥

Näihin tunnelmiin... :)

2 kommenttia:

  1. Kiitos! Se on kyllä piristys ja samalla kunnon pääsiäisseinä! :) Tervetuloa lukijaksi! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)