maanantai 2. maaliskuuta 2015

Ostosreissuja ja synttäritkin!


Viime viikolla vietettiin hiihtolomaa ja kävimme sen kunniaksi pyörähtämässä vähän kaupungissa.. Matkaan tarttui lastenvaatteiden, valokuva-albumin sekä kuvassa näkyvän "heräteostoksen" (Ihanimmat vauvaneuleet) lisäksi mulle treenivaatteita! :D Toki masut täytettiin mäkkärissä heti alkuun ja myöhemmin lupasin lapsille vielä jätskit. Lähdin ostosreissulle siis kolmen pienimmän kanssa ja hyvin meni. Iines viihtyi hyvin nukkuen vaunuissaan ja Mimosa 3v9kk & Aatos 2v6kk pysyivät vaunujen vierellä kävelemässä vähintään kohtuullisen hyvin. 


Lindexistä ostin Aatokselle ja Mimmille kevättakit ja Aatokselle uimahousut kesäksi. :)


Kappahlissa oli "osta 3 maksa 2" -päivät ja hankin Mimmille ja Iinekselle samistelumekot Newbieltä + Iinekselle bodyn.


Pyörähdimme heti ensimmäisenä GinaTricotissa ja päädyin sovittelemaan tavallisten paitojen ohella myös jumppavaatteita. (Vaikken siis jumpissa ole nyt käynytkään...) Mukavia olivat, joten seuraavaksi täytyy keksiä treenivaatteille jotakin käyttöä.. ;) Lisäksi ostin nuo tennarit Akselin alakerrassa olevasta kenkäkaupasta, olivat puoleen hintaan. Aika kivat!

Perjantaina ajelimme Lahteen Hoploppiin. Jotakin extraa oli keksittävä esikoisen hiihtolomalle, joten Juho ehdotti hoplopissa käyntiä ja se ehdotus otettiin ilolla vastaan! Samalle päivälle sattui vielä rakkaan puolisoni synttäripäivä, joten samaan rahaan tuli vedettyä pirskeet synttäreiden kunniaksi. ;) Siis Juho ja lapset... Mä keksin, että Lahdessahan on varmasti lankakauppa ja suuntasin Iineksen kanssa autonnokan kohti keskustaa. Tuon ostamani "Ihanimmat vauvaneuleet" innoittamana tarvitsin uusia lankoja sekä kaipasin ihan kongreettisia neuvoja mikä lanka vastaisi suurinpiirtein kirjani ohjelankoja... Hyvää palvelua sainkin Pitsi & Palmikko -lankakaupasta, Vesijärvenkadulta. :) Nyt on sitten langat kolmeen neuleeseen. Pitsipolvihousuihin, paitaan ja hameeseen. ♥

Lauantaina juhlimme Juhon synttäreitä ja Iisan kanssa me teimme kahdestaan täytekakun Juhon toiveen mukaisesti. Saimme myös Juhon veljen meille yökylään ja juhlapäivän kruunasi Ismo Leikolan stand up -show Hirvensalmella. Seuraavaksi meillä juhlitaankin sitten parin kuukauden päästä Iisan synttäreitä, pitäisiköhän alkaa jo hyvissä ajoin suunnittelemaan menua sinne.. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)