lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kevään Meandi 2015 uutuudet!

Istun tässä sohvalla uusi miikkarimekko (tuo vasen kuvasta) päälläni ja tulipa mieleen, että voisin kirjoittaa mitä olen tilannut tämän kevään mallistosta.. Vasemmanpuoleinen mekko oli viimeisin ihastus. Sen verran pirteä väripläjäys, ettei voinut olla tilaamatta! Mekko sopii helteiden ohella myös tähän pääsiäisen aikaan oikein hyvin! ;) Hetken mietin, onko kaksi mekkoa jo liikaa..? Mutta kun mietin aikaisempia kesiä, niin miikkarimekkojahan mä olen poikkeuksetta käyttänyt kesällä todella paljon, joten se siitä pohdinnasta. Tuo oikeanpuoleinen mekko ei ole vielä saapunut, vaikka sen jo aikaisemmin olenkin tilannut tuon mustavalkoraidallisen paidan kanssa. Lepakkohihainen paita on kyllä niin rento päällä. Tykkään! :)


Mimosalle tilasin tuon turkoosin kisutunikan ja Aatokselle kisupaidan sekä omppupipon. Iinekselle ja Iisalle en vielä ole tilannut mitään. Iinekselle ei nyt vielä sattunut mitään "pakko saada" fiiliksiä näistä vaatteista. Ja Iisan otan mieluusta mukaan ja ennen kaikkea sovittamaan, ettei jää käyttämättä. Mutta nuo kisut olivat meidän lasten mielestä oikein mieluistat! :)


Näitä vähän suunnittelin josko vielä lähempänä kesää olisi jäljellä...?


Muuta kesävaatetusta en ole vielä jaksanut alkaa miettimään enkä katselemaan viime kesäisiä vaatteita läpi... Iinekselle on tullut hankittua jo viime vuonna alennusmyynneistä paljon kesämekkoja ym. ehkä jotakin lyhythihaisia bodeja tarvinnee ainakin. 

Muutenkin odotan että saisin itselleni kirppismyyntifiiliksen päälle! Pieneksi jääneitä vaatteita on kaapit täynnä ynnä muuta kamaa josta voisi hankkiutua eroon... Kirppispöytä olisi siis varattava ja osa "arvokkaammasta" kuvattava, jotta saa fb:n nettikirpuille myyntiin! Fiilistä odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)