tiistai 12. toukokuuta 2015

Äitienpäivä ja puutarhajuttuja!


Saamani äitienpäiväkortit ♥
 ja toivomani Arabian Juhlahetki mehukannu. :) 

Leikkasin taannoin omenapuusta muutaman oksan ja toin pari sisälle. Muutama kukka taitaa toiseen oksaan tulla, ennen kuin kuivahtavat.


Me olimme äitienpäiväviikonloppuna Rauhan kylpylässä, tai Holiday Club Saimaassa, mitä nimeä nyt haluaakaan käyttää. Viikonloppu sujui siis varsin mukavissa tunnelmissa uiden, saunoen, syöden, hohtokeilaten ja Angry Birds Parkissa käyden. :) Kivaa oli! Illalla kotiutuessamme kävimme vielä Martta-mummolla iltateella ja viemässä äitienpäiväruusu sekä kortti. Myös äitini haudalle vietiin vaaleanpunainen ruusu. 

*     *     *

Kävin tänään hakemassa Tokmannilta 10 säkkiä puutarhamultaa, 500 litraa yhteensä. Täytynee hakea lisää sitten kun nuo on käytetty. Käsittämättömiä määriähän sitä saa näköjään tungettua tämmöiseen pieneen projektiin, saati sitten että olisi joku suurempi puutarhatyömaa kyseessä... ;) Tarkoituksena on saada lavakauluksista tehtyä laatikkoviljelmät nyt enshätään. Sitten toinen projekti olisi tuo viime kesänä perustettu kukkapenkki. Lisää monivuotisia perennoita on tulossa. Viime vuonna hain pari akileijaa Raatilta, mutta toinen ei selvinnyt talvea hengissä. Lisäksi penkissä on tällä hetkellä kuunliljoja, murattia, jokunen kivikkokasvi, iris, ja muistaakseni jotain muutakin, mitähän lie? Nyt autossa odottelee särkynyt sydän ja kolme muuta, joiden nimeä saati väriä en nyt kyllä mitenkään muista, eiköhän nuo kesän myötä selviä? ;) Tällä hetkellä perennapenkki ei siis ole mitenkään suunniteltu, kunhan vaan roiskittu kasveja sinne tänne ;) Toivottavasti osa nyt suostuisi kuitenkin jossain vaiheessa kukkimaan. Torilta täytynee ostaa lisää yksivuotista kukkivaa silmäniloksi. Tokulta ostin myös amppelimansikan. Mutta nyt tuli Juho kotiin ja mä pääsen upottamaan sormeni multaan... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)