keskiviikko 10. lokakuuta 2012

Kirppislelulöytöjä pitkän päivän piristeeksi!

Tänään on pitkä päivä! Juho lähti aamulla varhain töihin (onneksi meillä riitti unta yhdeksään asti!) ja viimeinen kokous alkaa sillä klo 18.. joten se on varmaan kotona joskus ysin jälkeen... Hooh! Onneksi Iisa on sentään tänään äidin luona ja voitaisiin vaikka jumpan jälkeen vähän askarrella. :) Ajattelin että tekisimme sytykeruusuja, kun noita poltettuja kynttilänjämiä on kertynyt sekä munakennojakin. Katsotaan keretäänkö vai jääkö toiseen päivään. Äidin luona voisi muuten mennä käymään, mutta Mimosa on sen verran räkäinen ettei todellakaan lähdetä viemään tautia sinne. Ai niin ja Iisan harrastuskin päättyy siten ettei me edes äidin luokse tänään kerettäisi.. 

Mimosa ei meinannut nukahtaa päikkäreille mitenkään, joku 50 minuuttia meni ennen kuin simahti (entisen max 15 min sijaan). Toivottavasti sillä ei ole tulossa sitä korvatulehdusta!! Jos se on vielä huomenna yhtä räkäinen, niin saa neuvolalääkäri katsastaa Mimosankin korvat varuilta.

Tähän aamupäivään oli keksittävä jotakin puuhaa, kun vettä on satanut kaiken aamua ei vaunulenkki tullut kysymykseenkään. Joten teimmekin sitten reissun kirpparille autolla! :) Eikä menty turhaan! Kyllä oli ihania löytöjä odottamassa meitä! Tai sanotaan että se vaiva, mikä täytyy tehdä päästäkseen koko kirpparille, oli koko vaivan väärti! Eli etsiä autotallista matkarattaat, napata tällä kertaa surkea rintareppu mukaan (mutta kun en tuolla kurassa jaksanut alkaa liinailemaankaan ja saahan siihen vauvan ihan nopeasti, vaikka ergonomia onkin ihan mitä on), laittaa Mimmi rattaisiin ja viritellä Aatos siihen reppuun, poimia Mimosan jalasta pois lentänyt kumisaapas kolmeen kertaan, ennen kuin sisätiloissa laitoin ne lopulta rattaiden koppaosaan suosiolla + hanskat ja hatun. No, eihän se edes vaivalloista ollut oikeastaan ;)

Tämä duplolego kasa maksoi 3e! :)
Pesuunhan nämä täytyy laittaa ennen suurempia leikkejä, mutta halvalla lähti! Voidaankin Mimosan kanssa kylvettää nämä sen jälkeen, kun ollaan kylvetetty ensin Aatos! :)

Nämä kaksi niin ihanaa apinaa olivat kahden pienen nallen kanssa samassa pussissa jonka hinta oli 0,2e! Meinasi tippua silmät päästä! JEE!! Mä niin tykkään näistä ja nyt ihan ilmaiseksi sain! Toki pesuun pääsevät nämäkin kaverit. (Ja ne kaksi nallea pääsevät takaisin kirpparille seuraavan kerran...)

Sitten ostin vielä nämä puiset nuppipalapelit. Maksoivat 1,5e kappale enkä osannut päättää minkä näistä ottaisin kun kaikki olivat niin suloisia. Joten ostin sitten ne kaikki. Ehkä nämä säilyvät ehjinä Mimosan puruhimoista huolimatta. (Meillä on yksi muumiaiheinen nuppipalapeli, jossa kuvapinta on jotain paperia tms. No, kerran Mimmin suuhun päästyään ne ei enää ole kovinkaan loistavassa kunnossa...)

Hmm... Mulla on sellainen muistikuva että joskus täällä olen kirjottanut etten ole juuri lapsille ostanut leluja kirppikseltä.. :) Mitä on tapahtunut? No, ehkä mua ei ole tulleet oikeat lelut vielä vastaan, toisin kuin nyt! :D

Aatos palleroinen päiväunosilla ♥

2 kommenttia:

  1. Meilläkin Eemi on ollut räkäinen jo viikon ainakin ja nyt uutena oireena limainen yskä. Kuumetta ei oo onneks! Meinasin samaa, että neuvolalääkäri saa huomenna kurkata varuiks korvat :-)

    VastaaPoista
  2. Voi pikaista paranemista Eemille! Toivottavasti ei ole korvatulehdusta, ei ole kiva vielä noin pikkuiselle antaa antibioottia! Ehkä huomenna nähdään ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)