maanantai 29. lokakuuta 2012

Maanantain aluksi Risto Räppääjää!


Me kävimme aamupäivästä perhekerholla kääntymässä. Olin taas lukenut hieman huonosti perhekerhosta saapuneen viestin ja siinä olikin, että tänään kerholaiset oli kutsuttu katsomaan Risto Räppääjä -elokuvaa elokuvateatterille. No, vääntäydyimme sinne sitten myöhässä, vartti alusta jäi näkemättä, joten tunnin verran kerkesimme elokuvaa katsomaan ennen kuin se loppui. Vähän mietin pelottaisiko Mimosaa pimeässä elokuvateatterissa, mutta eturivin paikoilla oli kuitenkin onneksi suht valoisaa. Mimmi oli varsin innoissaan musiikeista, joiden mukana välillä tanssikin ja itse elokuvan hauskat ja värikkäät lähikuvat jaksoivat naurattaa 1v5kk ikäistä tyttöä ihmetyksekseni. Välillä oli mukavaa seurailla, penkillä seisten, viereisen penkin katselijoita, mutta tämäkin hyvässä hengessä! Aatos nukkui suurimman osan ajasta tissiä syöden. Oli kyllä hauska elokuva! Itse kiinnitin erityistä huomiota ihanan värikkäisiin ja retrohenkisiin lavasteisiin. Ah! Katsoisin tämän mielelläni uudelleenkin, ihan sieltä alusta alkaen. (Tästä tulikin mieleeni että pitäisiköhän sitä joskus ottaa yhteistä aikaa tuon puolisoni kanssa ja mennä yhdessä elokuvia katselemaan? Tai siis Aatos varmaan voisi tulla sinne tissittelemään myöskin... ;) )

Huomiseksi ei ole suunnitteilla mitään erityistä, mutta odotan jo kovasti keskiviikkoa, jolloin suuntaamme pikkuisten kanssa auton nokan kohti Lappeenrantaa ja lähdemme yhteen vauvatapaamiseen! Niin tietysti vain siinä tapauksessa että olemme suht terveitä. Tällä hetkellä allekirjoittaneen kurkku on edelleen kipeä ja kylmäkin on. Tosin se nyt todennäköisesti johtuu vain talomme viileydestä. Takka on onneksi taas tulilla ja ehkä illalla voisi koettaa lämmittää tuota leivinuuniakin... Aatos on myös röhäinen ja tukkoinen. Nenä ei vuoda, mutta välillä yskii pahan kuuloisesti. Keittosuolatipat auttavat kyllä onneksi hyvin vointiin. Hyvä että Mimosa, Iisa ja Juho ovat sentään tällä hetkellä täysin terveet! 

Koska nyt tuntuu olevan kerrankin rauhallinen hetki, taidan lopetella koneella töröttämisen ja aloitella viimein ne Juhon sukat ♥ (Aatoksen tumput ovat päättelyä vaille valmiit). Kutomisiloa ja -intoa muillekin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)