maanantai 8. lokakuuta 2012

Shoppailuja ja omenapuun siirto!

Meille saapui perjantaina tilaamani tuotteet nettikauppa Coloresta. Kahvipurkki ja henkareistakin on nyt kuvat! (Muut jututhan mä jo kuvina lait aikaisempaan postaukseen.) ;) Tapettikin saapui ja se on juuri sellainen kuin toivoinkin. Edessä olisi siis tapetointiurakka! Milloin ihmeessähän me se keretään toteuttaa? Ensimmäiseksi täytyisi aloittaa poistamalla taulut seinältä ja sen jälkeen ottaa naulat ja ruuvit irti. Sitten tasoitetta ja hiontaa. Vähänkö jo kädet syyhyää että päästäisiin alottamaan urakkaa! :) Itseni tuntien, en todellakaan jaksa kovin pitkään odottaa, mutta kun itsekseni en varmasti tapettia seinään saa, niin täytyy katsella sopiva hetki jolloin Juhon kanssa päästään yhdessä seinän kimppuun.  
Kahvipurkki ♥

Mimosalle henkareita :)

Tässä on nyt ne Tampereen ostokset: Racoonin 86cm toppahaalari sekä toppahanskat Mimosalle. Nämä sopivat minusta mukavasti sekä tytölle että pojalle. Joten ensimmäiseksi pääsevät Mimosan käyttöön täksi talveksi ja seuraavana vuonna jo Aatokselle. Mä en ole koskaan hankkinut lapselleni mitään näin kallista haalaria (139e) saati toppahanskoja (39e). Joten toivon että nämä ovat juuri niin hyvät kuin on annettu ymmärtää! Toisaalta jos on hyvät ja menee molemmille pienille, kuten suunnittelin, niin siinä tapauksessa puvulle ja hanskoille ei jää edes kovin paljon hintaa! :) Aatos saa kulkea tämän talven Mimosan äitiyspakkauksen puvussa, jossa oli myös tuollaiset kätevät vetoketjut millaiset tässäkin puvussa on.

*     *     *

Tällä hetkellä aurinko paistaa ihanasti! Ajattelin että tänään voisi käydä kaivamassa meidän vanhan asunnon pihalta omenapuun ylös ja tuoda se tänne meidän pihalle. :) (Asunnon uudet omistajat kysyivät haluttaisiinko se siitä ylös nostaa, kun eivät halua sitä siinä pitää! Tietysti haetaan oma pieni omenapuumme uuteen kotiin mielellämme!)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)