maanantai 29. lokakuuta 2012

Längelmäellä vauvakuumetta tartuttamassa..

Aatos uunin lämmössä :)

On ollut mukava viikonloppu, siitä huolimatta että talo on päässyt viilentymään aika lailla sitten perjantain lämmityksen (19,5 astetta). Istun täällä sohvalla ja odottelen Juhoa kotiin töistä. Kun tulee, niin toivon että hakee halkoja sisälle että huomenna voin heti aamusta lämmittää! Viikonlopun aikana vierailimme Längelmäellä pitkästä pitkästä aikaa. Juholla oli lauantaina tapaaminen opiskelukavereidensa kanssa Tampereella ja mä ajattelin että voidaan yhdistää samaan reissuun käynti Päivin perheen luona. No, loppupelissä jouduimmekin menemään kahdella autolla ja Juho kävi vain sanan mukaisesti yökylässä, saapuen klo 23.15 ja lähtien jo 6.30 kohti työmaataan... Juhon onni oli että kelloja siirrettiin, tuli tunti lisää nukkumisaikaa! Me sitten vietettiin Mimosan ja Aatoksen kanssa kivoja hetkiä, jutellen, syöden ja saunoen! Myös ajomatkan ajoittaminen Mimosan päiväunien aikaan onnistui paremmin kuin hyvin! Matkaa on reilu 180 km pieniä teitä joten matkaankin kuluu aikaa. Mimosa nukahtikin sinne päin ajellessa lähes heti ja heräsi noin 60 km ennen määränpäätä, mutta siitä huolimatta loppumatka sujui iloisesti pulistessa. Kotimatkalla käytiin Juhon työpaikalla ja syömässä, jonka jälkeen meillä oli vielä matkaa reilu 60 km kotiin. Tästä viimeinen 20 km meni Mimosalta itkiessä. Täytyy jatkossakin, jos vain mahdollista, yrittää reissata päiväuniaikaan. On niin paljon henkisesti helpompaa jollei joudu kuuntelemaan esimerkiksi tunnin mittaista itkukarjuntahuutoa... Mikä ei valitettavasti ole ollenkaan harvinaista Mimosa-neidiltä.

*     *     *

Sain toivomani puut sisälle, haasteltiin hieman vaalituloksesta ja pian pääsen kultani kainaloon nukkumaan... Kurkku tuntuu hieman karhealle, kunpa ei kipeytyisi enempää...

*     *     *

Ai niin, näin tänään pitkästä aikaa yhtä serkkuani, joka sanoi, että mulla on ihan samanlainen ääni kuin äidilläni. ♥ Tuntui hyvälle! Vaikken muista että kukaan muu olisi koskaan aikaisemmin niin sanonut. :)

2 kommenttia:

  1. Oli kyllä niin mukava nähdä teitä ja oikein ajan kanssa! Elias muisteli vielä nukkumaan käydessä, että "se Aatos oli niin pieni ja ihana" :)

    VastaaPoista
  2. Voi suloista Eliasta! :) Yritetäänpäs nyt nähdä vähän useammin jatkossa!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)