perjantai 1. maaliskuuta 2013

Vauvarokkoa ja välikausipuku!


Luulisin että syy kuumeelle on selvinnyt: vauvarokko.

Maanantaista keskiviikkoon Aatoksella tosiaan oli kuumetta ad. 38.7 astetta. Torstaina aamulämpö oli 37,1 mutta kun muuten oli niin itkuntihruinen, niin annoin nestemäistä buranaa pojalle. Koko päivän Aatos oli oikeastaan itkuinen ja uskoisin, että kurkkuakin koski koska ei meinannut huolia rintaa suuhun ollenkaan, itketti vain. Sitten kun oli riittävän väsynyt, suostui viimein syömään ja nukahti siihen sitten. Myös yskä paheni eilen iltaa kohden ja yöllä tuli sellainen yskänpuuska että oksennuskin lensi... Huhhu! Mutta tänään Aatos on ollut jo paremman oloinen. Iholle on tosin tullut sellaista punertavaa näppysyheröä, joten siitä päätellen se vauvarokko nyt olisi. Muuten poika on ollut suht normaali, joten toivon mukaan huomenna, hautajaisissa Aatos on suht hyvävointinen. ♥


Selailin nettiputiikeista pikkuisille välikausipukuja, ja Reimashopin sivuilta tilaukseen lähti tällä kertaa Tutan ihanat shortsit ja elefanttipöksyt. Molemmat kokoa 74, eli Aatokselle tulevat. Shortsit oli alennuksessa ja maksoivat alle 7e. Mukavasti postikulujakaan ei lisätty tilaukseen. Kastelukannu body on taas tilattu KaksiKuningasta nimisestä nettikaupasta, alennuksessa sekin ja maksoi rapiat 8 euroa. 


Aatokselle löysin kivan välikausipuvun Kaksikuningasta nettikaupasta myöskin, hinta n. 55e. 
Tähänkään ei tullut postituskuluja lisäksi. :) Eilen jatkoin shoppailua ja tilasin myös Mimosalle samasta liikkeesta välikausipuvun. Täytyy ottaa kuva kun se saapuu!

Myös nettikirppiksiltä olen tilannut lapsille jotakin kevät/kesävaatteita... Taitaa pian tulla paketteja postista urakalla! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)