sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hääalbumia ja arvontamuistutus :)Päivä ei voi alkaa huonosti, jos on aamulla heti näin piristävät pinkit odottamassa! :)

Kuvassa komeilee valmiiksi saamani hääalbumi (1v3kk meni häistä!), ihanat ystävältä saadut tulppaanit (niin herkullisen väriset ♥), pinkki kännykkäni sekä läppäri, ja servetitkin tietysti! Niin, mikä olikaan lempivärini? :D

Mä tosiaan sain valmiiksi hääalbumin! Oikeastaan siinä ei kauaa mennyt, kun otin asiakseni laitella kuvat häälahjaksi saatuun (pinkkiin!) kansioon. Kuvat olin sentään saanut tilattua aika pian häiden jälkeen, mutta albumiin laitto oli sitten jäänyt odottamaan oikeaa hetkeä! Ajattelin ensin, ettei ne mitenkään mahdu siihen, mutta sitten tulin järkiini ;) Eihän sinne ihan jokaista kuvaa tarvitse laittaa, siis niitä huonoimpia, vaan ne kuvat jotka ovat tärkeimmät ja onnistuneimmat. Lopulta oikeastaan kirkkossa otetut kuvat olivat niitä, joita jouduin "raakkaamaan" pois albumista. Ihania hetkiä! 

Samalla olen saanut käydä taas vähän surutyötä äidistä läpi... Ja toisaalta kuvien albumiin laittaminen oli aika terapeuttista, äidillähän meidän hääkuvat olivat olleet kansiossa jo ties kuinka kauan! Huomaan, että asiosta jotka äidillekin ovat olleet tärkeitä, on tullut erityisen tärkeitä myös minulle äidin kuoleman ja sairastamisen jälkeen. Voin siis yrittää tulla niissä asioissa enemmän äitini kaltaiseksi, hyviä asioita kun ovat! :) 
Kirjoitukset tosin vielä puuttuvat, mutta ajattelin, etten muutenkaan aio jokaisen kuvan alle välttämättä mitään kirjoittaa... Muutaman selventävän lauseen muistoksi. Muuten kuvat puhukoot puolestaan ♥


Näiden tulppaanien myötä toivotan mukavaa sunnuntaita! 

Ja vielä kerkeää osallistumaan pieneen arvontaan täältä!
Illalla, noin klo 21 maissa, teen arvonnan jonka palkinnoksi olen lupautunut tekemään villasukat! :)
Arpaonnea siis jokaisella vastaajalle! :)


4 kommenttia:

 1. Ihanaa pinkkiä! ♥ ja ihania kuvia :)

  VastaaPoista
 2. Tulppaanit kuuluu ehdottomasti kevääseen <3 Niin kauniita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tekis mieli ostella niitä heti kun entiset on heitettävä pois! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)