lauantai 30. maaliskuuta 2013

Lankalauantai. Jumankauta juu nääs päivää..


Tää päivä alkoi sillä, että meillä YLLÄTYS YLLÄTYS
oksennettiin! Tai siis Mimmi oksensi ja vatsa oli löysällä. 
Mä olen niin lopen kyllästynyt tähän vatsatautiin ettei tosikaan.
Kukaan muu ei ole onneksi vielä tehnyt "mimmejä".
Toivottavasti tällä kertaa tauti meni nyt kerralla ohi, 
eikä uusiudu parin päivän päästä kuten tammikuussa ja pari viikkoa sitten... 
Ja parastahan olisi ettei ko. tauti näyttäytyisi meillä moniin vuosiin!!!


Ohrat kerkesivät hyvin pääsiäiseksi ;) On jo vihneet hyvin kelvanneet kissoillekin.

Pyörähdin tänään pikaisesti kirpparilla ja tein sieltä oikein mukavia löytöjä. Eurolla Aatokselle uikkarit, Mimosalle yökkärit ja Bamse-tunikaa, eurolla nekin. Mä en itselleni juurikaan löydä kirpparilta vaatteita, mutta tänään osui kohdalle tosi kiva toppi, eikä hintakaan (0,2e) ollut paha. ;) Myöhemmin kävimme Aatoksen kanssa mummolassani ja vietettiin siellä aikaa mummon, tädin ja hänen miehen, sekä serkkuni perheen kanssa. Illalla pelattiin vielä viuhahdus-korttipeliäkin. Mukava ilta oli. Täällä kotosalla Mimosa oli touhunnut isin ja isin veljen kanssa. Olivat olleet pihalla ja ruokakin oli maistunut samoin juoma. Kyllä se tästä taas. Juuri ennen nukahtamistaan Mimmi oli halunnut juotavaa ja sen jälkeen isin sylissä todennut "nyt nukuttaa" ja nukahtanut lähes samantien isin syliin ♥ Voi pientä!


Päivään on mahtunut myös pyykkihuoltoa... Kaupassa käyntiä, sekä vähän ruuanlaittoa. Juho teki karjalanpaistia, ja minä porkkana-ananas raasteen, puolukoita + sokeria sekä jälkiruuaksi mämmiä johon oli sekoitettu vanilliinikastike. Nyt täytyy lähteä nukkumaan, kun väsyttää enemmän kuin laki sallii..!

2 kommenttia:

  1. Vatsatauti on kyllä yksi inhottavimmista taudeista. Meillä oli pari viikkoa sitten esikoinen kipeä, mutta me muut säästyttiin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä tosissaan inhoittava! Tammikuussa noro, pari viikkoa sitten joku ripaska ja taas jotain uutta.. Nyt tosin lähes koko perhe.. Alkaa vitsit kohta loppua! Lisäksi nuhaa ja vauvarokkoa nyt ainakin! :) hohhoi, tän vuoden sairastelut vois olla tässä!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)