torstai 21. kesäkuuta 2012

Retki Luonnontieteelliseen museoon!

Eilinen olikin oikein kommenttien päivä! Kiitos teille niistä! :) Tottahan ne kovasti lämmittävät mieltä jos saa joltain kommentin aikaiseksi. Vanha sanontakin taitaa olla että kissa kiitoksella elää, mutta ei se nyt ihan niinkään taida mennä ;) mutta erittäin mielelläni otan jatkossakin kommentteja vastaan! (Vaikka aion myös itsepintaisesti jatkaa kirjoittelua, vaikkei niistä kommentteja heruisikaan!) Josta tulikin mieleeni että joku oli eksynyt tähän blogiin "sievät varpaat" - hakusanoilla. :) Myös erilaiset väännökset blogini nimestä ovat tietenkin korkealla hakusanojen joukossa, mutta myös "CMX siivekäs soinnut" (valitettavasti niitä ei täältä löydy!) ja "Eijffinger pip tapetti" ohjaa myös joka viikko jonkun tänne. :)

*     *     *

Me käytiin eilen Helsingissä kuten jo aikaisemmin kerroinkin. Linnanmäelle ei ollut mitään asiaa koska oli niin kylmää ja sadetta vihmoi. Mutta löytyi meille Helsingistä jotain muutakin mukavaa jossa kaikki viihtyivät hyvin. Nimittäin Luonnontieteellinen museo! :) Juho oli muistaaksensa käynyt lapsena siellä parikin kertaa, mutta meille muille (Iisa, Mimosa ja minä) paikka oli ihan uusi tuttavuus! Voi kyllä suositella muillekin lapsiperheille! Aikuisten pääsyliput maksoivat 8e ja lasten 4e. Mimosasta ja Iisasta tosin ei maksua mennyt lopulta lainkaan, vaikka sanoin kyllä että kaksi aikuista ja yksi lapsi. Kuvat kertokoon puolestaan! :)

Luonnontieteellinen museo 

Kaksipäinen vasikka
Me mentiin Mimosan kanssa hieman nopeampaa tahtia. 
Juho ja Iisa syventyivät museoon hitaammalla tahdilla!Nallet olivat suloisia, mutta näin lähelle niitä ei todellakaan luonnossa toivo pääsevän!


Afrikan norsu on VALTAVA! Iisakin näytti niin pikkuiselle sen vierellä!

Ja on tuolla kiraffillakin kokoa vaikka muille jakaa!

Iisakin napsi kännykkäänsä kuvia muistoksi! :)

*     *     *

2 kommenttia:

  1. Hei, pitääpä laittaa tuo museo korvan taakse! Suunnataan ensi viikolla Helsinkiin, ja tarkoitus olisi viettää yksi päivä Korkeasaaressa; tuo olisi hyvä plan B sadepäivän sattuessa. Yhdessä luonnontieteellisessä museossa ollaankin jo käyty ja pieni mies hakkasi lasikaappeja (lepsun äidin valvoessa vieressä...) ja ihaili eläimiä ihan leikeissä :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Saat vielä hyvän plan C vaihtoehdon! Nimittäin Linnanmäen Sea Life on myös tullut muutama vuosi sitten katsastettua kun - yllätys yllätys - sateisen sään takia emme sillä kertaa Korkeasaareen päässeetkään! Onneksi on vaihtoehtoja ja sit vähän isommalle Heureka on myös kiva!

      Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)