maanantai 25. kesäkuuta 2012

Markkinoita ja kirpparikierros!

Mäntyharjulla oli tänään markkinat ja onneksi sää näytti suosivan markkinakansaa. Illalla sitten taas on tullut vettä senkin edestä, mutta päivällä oli tosiaan kiva ilma! Me viihdyttiin hyvin ja mukaan tarttui mm. keppihevonen, parit helmet, ihana laukku, markkinarinkeli ja tietenkin lakuja! Mun teki taas mieli muurikkalettua vadelmahillolla ja kermavaahdolla. (Yllättäen Iisalle ja Mimosalle ei taaskaan letut maistuneet, ihme tyttöjä!)Tässä tämä mun uusi kassi markkinoilta, 12e maksoin siitä. Kassin kuosi oli niin suloinen, etten mitenkään voinut olla ostamatta sitä. Ja olihan sen seuraksi ostettava myös parit helmet, vihreät ja oranssit.

Kotiin tullessamme pihalla kökötti tämä lintunen. Oli ilmeisesti lentänyt jotakin päin ja otti vähän huilia pihalla. Lähti siitä sitten hyppelemään ja toivottavasti tokeni lentokuntoiseksi. Naapuri oli tunnistavinaan tämän lintusen samaksi joka soittelee noita lähi lamppuja... Voipi hyvin ollakin! Tein tosin nyt anopilta saamastamme Lintuoppaasta parempaa lajitunnistusta ja epäilen tämän olevan nuoren käpytikkauroksen, joten jospa se soittelija onkin tämän emo?

Mun teki kovasti mieli mennä katsastamaan kirpparille olisiko siellä jotakin mielenkiintoista ja onneksi menin. :) Tämän setin hinta yhteensä 8,60e! (Potta, pöytäliina, verhokappa (ompelumateriaaliksi johonkin!), kahdet valkoiset helmet, Meandi velourhousut ja velourhame, H&M 86/92 farkut Mimosalle sekä 74/80 shortsit.) Että kylläpä tosiaan tämän päiväinen kirpparireissu kannatti! :)

Olen ostanut nämä tyynyliinat kirppareilta, mutta olivat niin hassun kokoiset etten löytänyt niihin sopivia tyynyjä. No, eipä se haitannut vaan tekaisin niihin sopivat sisätyynyt valkoisesta kankaasta ja yhden ison tyynyn vanusta joka jäänyt käyttämättä kun on tosiaan niin isokokoinen ettei siihen mulla ole edes tyynyliinoja. Nämä tyynyt pääsevät Mimosan sänkyyn sisustustyynyiksi, kunhan ensin kissanpojat luovuttavat huoneen tulevalle omistajalleen. Mimosalle sängyn löysin nettikirpparilta myöskin. Laitan kuvaa, kun pääsen huonetta muutenkin sisustamaan! :)

Mimosa neiti <3

Eihän helmiä voi olla koskaan liikaa? (Tänäänhän tosiaan oli oikein helmipäivä... Neljät uudet helmet muuttivat meille! Hups! Vasta kirpparilla myin pois sellaisia joita ei ole tullut käytettyä, muistaakseni noin kymmenet ainakin!) Vielä kaipaan punaisia helmiä..! :)

4 kommenttia:

  1. vau mitä kirppislöytöjä!! Onko siellä paljonkin kirppareita?

    VastaaPoista
  2. No niinpä :) täällä on muutama kirppari, mut noi löydöt on samasta paikasta. Tosin muutaman kilometrin päässä olis semmoimen paikka mikä pitäis tsekata ja naapuri kunnassa 30 km päässä on semmoinen löytöeläintalon yhteydessä oleva kirppis josta myös kaikkea ihanaa tarttunut matkaan :)

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus, ja kivoja kirppislöytyöjä, halvalla!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)