sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Kirppisostoksia ja kodinlaittoa..

Ajattelin laittaa nyt muutaman kirppariostoksen näytille. "Kun ei ollut muutakaan tekemistä".. Joo, eipä tosiaan olisi, mutta välillä on vähän rentouduttava! Tyytyväisenä voin kertoa että tänään olen saanut 5 laatikollista tavaraa purettua kaappeihin. Ja mieskin muutaman. Vaan vielähän noita olisi ihan riittämiin. Niin ja sitten saatiin äsken porattua vessaan kaksi pyyhetelinettä. Pyyhkeitä tosin en jaksanut vielä viritellä... 
Tässä viiden euron ostokset fb-kirppikseltä.
 (Taustalla mun äitiyspakkauksen makuupussi vuodelta 1979)

Ja tässä oman kylän kirppiksen löydöt. Kiikkutuolista pulitimme 5 euroa ja esikoiselle löytyi kolmella eurolla lähes käyttämättömät saappaat! Meillä on ollut lapsena samanlainen keinutuoli, tosin eri kuvalla. Se kiikkutuoli tuli aikoinaan kiikuttua ihan tuhannen säpäleeksi... 

Kiikkutuolissa istuu kissa. Erittäin sopiva kuva meidän perheeseen :)

Ja tältähän meillä siis tällä hetkellä näyttää... Hyvin epämääräisiä ripustuksia roikkuu olohuoneessa... Televisiota ei ole viritelty paikoilleen vielä ollenkaan. Helposti on mennyt viikko ilman sitä toosaa.

Ja "muutama" laatikko odottaa vielä purkamista. Tosin tämä on eilen kuvattu, joten sentään muutama laatikko noista on saatu hävitettyä. (Autotallissa odottaa näitä lisää...)

Keittiö ja ruokatila ovat varmaan parhaimmilla mallillaan samoin meidän makuuhuone. 

Verhoja meillä ei ole vielä kuin yhdessä huonessa (Iisan) ja niitä tässä pitäisi alkaa katselemaan ihan tosissaan. Tosin Mimosan tulevaan huoneeseen tilasin verhot Ellokselta, ne keltaiset omput. (Verhoihin törmäsin Jennyn avustuksella ;) Lasten huoneen yhden seinän joutuu kyllä maalaamaan, kun se on sellainen harmaan sinertävä tällä hetkellä. Ei sovi mun ajattelemaan värimaailmaan tuo väri nyt ollenkaan. Onneksi helppo homma tuo maalaus!) Meidän makkarin verhot seikkailee jossain laatikossa.. ja oikeastaan muita verhojahan tässä ei taida mulla olla olemassakaan. Edellisessä asunnossa kun meillä ei tarvittu olkkarin eikä ruokatilaan verhoja. Tänne niitä sitten ehdottomasti haluan. Mut toisaalta tekee mieli vähän odottaa että tulee se tunne mitä haluaa ikkunoihin laittaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)