keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Tunnelmia, väsymystä ja sisustusinnostusta!

Raskaus muistuttaa itsestään tällä hetkellä eniten väsymyksenä. Toki olo on ISO, ei siitä tietenkään mihinkään pääse, mutta ei esimerkiksi närästä, ei ole pahemmin liitoskipuja (enää), ei juuri supistele. Ja pikkumiehemme liikkeet tuntuvat tietenkin selvästi. Vauva on muuten vaihtanut kylkeä, sillä liikkeet tuntuvat nyt enemmän oikealla puolella masua. Mutta mieli on välillä herkkä ja kaikki tämä mikä näihin päiviin sisältyy, väsyttää. Tänään tosin jaksoin tulla tänne kirjoittamaan rakasta blogiani! :) Eilen olin ihan puhki, rätti ja poikki. Veimme kirppistavarat kirppikselle. Onneksi mä olin ne jo silloin aikaisemmin hinnoitellut. Yhtään muuta laatikkoa ei päivän aikana tyhjentynyt. Nuhainen olokin väsytti lisää ja pieni Mimosamme vietti illan kuumeisena, johtuen aamullisesta 1v neuvolakäynnistä jossa sai kaksi rokotetta. Ja nuhainen olo muutenkin jatkuu hänelläkin. Lisäksi lauantain synttärijuhlat "hieman" stressaa takaraivossa... Sain sentään viimein kutsut lähetettyä mutta tarjoiluista ei ole vielä tietoakaan. Joten päivän päätteeksi allekirjoittanut oli niin masentuneella mielellä ettei vähään aikaan. Ja itkuksihan sitä oli pistettävä. Nukkumaan menessä olo oli kuitenkin jo hieman parempi, ja näin positiivisiakin puolia tilanteissa.

Kai se on vaan yritettävä sopeutua ajatukseen että tämmöistä härdelliä tämä on tuleva olemaan seuraavat vuodet. Vaikka miten painaisi kotitöitä, vääntäisi ruokaa ja siinä sivussa kasvattaisi tenavia. Toki helpottaa, kun saa tämän ylimääräisen, eli  muuttolaatikot ja lamput ja verhot sun muut paikoilleen, mutta arjen pyörittäminen se jatkuu edelleen. Onneksi mä viihdyn täällä kotona, vaikka välillä tuntuu että sitä elää melkoisessa pyörityksessä ja ajatukset ei tahdo pysyä kasassa, saati hallinnassa (?). Aika näyttää miten arjen pyöritys sitten sujuu kun ei ole näitä raskaushormoneja tässä lisänä vaan pikkuinen vauva josta varmasti kaikki ovat mustasukkaisia! (Parempi uskoa jo pahinta, niin jos päästäänkin helpommalla niin kiitos siitä sitten!)

*     *     *

Kerkesin tässä välissä tilaamaan lisää verhoja Burgundy Rose -verkkokaupasta. Verho saapui eilen perille, pesin sen ja tänään sitten halkaisin kahtia, ompelin laidat siistiksi, silitin ja pistin ruokatilan ikkunaan! Kyllä nyt oli kätevä emäntä, ei voi moittia! 
Kuva www.burgrundyrose.fi

Tilasin myös ihanan maatuska-naulakon samaisesta nettikaupasta!

Kuva www.burgrundyrose.fi

Tänään tein kirpparilta muutaman ihastuttavan retro-tekstiililöydön. Näistä myöhemmin kuvaa, kun kerkeän kuvailemaan! :) Kirpparilla ilahdutti myös se että meidän pöydästä lähti jo ainakin 10 vaatekappaletta uusille omistajilleen! Jee, toivottavasti kaksi seuraavaa viikkoa olisivat yhtä tyhjentäviä ;) tavaraa kun on tulossa heti pöydälle lisää, kun sinne vaan mukavasti mahtuu. Mikään ei ole niin luontaantyöntävää kuin liian täyteen ahdettu kirppispöytä... Lisäksi sain tänään 3 muuttolaatikkoa purettua, joten olin siihenkin erittäin tyytyväinen. Niin ja sen lisäksi ehdin nähdä ystävääni torikahvien merkeissä ja Mimosa sai nautiskella kummitätinsä + hänen lasten seurasta reilun tunnin verran! :) Niin ja illalla istutettiin vielä krassinsiemenetkin kahteen (roskiksesta pelastettuun) kattilaan sekä pottaan! Toivotaan että huominen sujuisi samantyyppisissä tunnelmissa kuin tämäkin päivä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)