sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Lauantai-illan surffailuja!

Meillä oli tänään juhlat, niistä toinen päivä enemmän kera kuvien.

Illalla kummityttöni 5,5v tuli vielä meille ja sanoi että tehdäänkö vaihtarit? Mä otan Iisan ja annan sulle kukat tilalle? No, eihän siinä auttanut muu kuin hyväksyä tarjous (vaikka olinkin juuri suunnitellut rauhallista loppuiltaa saunoen perheen parissa!). Iisa lähti mielellään yökyläreissulle mummolaan kun serkkutyttö siellä seurana! :) 

Illalla surffailin etsien tietoa perhoskämmekästä Suomen Orkideayhdistys ry:stä. Saimme nimittäin tupaantuliaislahjaksi orkidean ystävältäni ja nyt pitäisi opetella sen hoitaminen. Pitäkää peukkuja että kasvi pysyy hengissä...Täällä sisällä kun ei ole tupannut menestymään kuin vain sitkeimmät viherkasvit! 

Etsin myös tietoa ompelukoneista ja saumureista. Mulla olisi nyt sellainen ompelutöiden kaipuu... Kun olisi ihania kankaita ja pitäisi päästä niistä jotakin tekemään! Onhan toki vanhemmillani ompelukone jota saan lainata. Mutta kyllä omakin olisi tosi kiva. Etenkin kun tuo äidin ompelukone tuppaa aina välillä olemaan mulle epämiellyttävällä tuulella ja tekee ompeleista liian tiukkoja ja minä en osaa sitä säädellä. Mokomakin! 

Niin ja sitten huomasin yhdellä nettikirpparilla My little ponyjä kaupattavan hyvällä hinnalla. Sellainen mustekynällä merkattu poni näytti lähtevän uudelle omistajalleen 7e + postikulut päälle. Hmm.. Itsehän ostin paikalliselta kirpputorilta Mimosan tuleviin leikkeihin kuudella eurolla My little pony linnan, pakkauskin siis teipattuna tallella ja sisällä 3 My little ponyä ja näytti siellä muitakin pikkuheppoja olleen. Ei siis ollenkaan hullumpi löytö! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)