tiistai 20. toukokuuta 2014

Kukkapenkkiä ja muita juttuja!Nyt on pihalla jo sen verran hottia (+27), että oli pakko tulla sisälle (+26) vähän jäähyttelemään... Huh! Sunnuntaina sain kukkapenkin takaosan valmiiksi. Monta tuntia siihen menikin. Siirrettiin sireenin alta löytynyt kuunliljakin penkin varjoisemmalle sivulle. Sunnuntaina kylvin myös kesämalvikin siemenet kasvualustalle ja ajattelin sitä nyt roudata sisältä ulos aina kun säät ovat lämpöisät. Jospa nopeuttaisi itämistä? Siemenet olisi voinut kylvää myös suoraan kasvupaikalle, mutta jospa ne tosiaan nopeammin itäisivät kun yöt ovat vielä sisällä. Eilen sain aikaiseksi laittaa myös krassit kasvamaan. Osan ajattelin myös kasvattaa sisällä (yöt), mutta toinen laatikollinen jäi jo pihalle, kissatarhan vierelle. Viime yönä paiskoi ukkonen jonkin aikaa, ja mä näin jo sieluni silmin kuinka se runtelee meikäläisen rakkaan kukkamaan. Tänään paikalla käydessäni, ei kukkapenkki näyttänyt siitä juuri kärsineen.. :D Onneksi! Luumupuu on aukaissut tänään kukkansa.

Eilen söin nakkikastiketta ruuaksi, olen siis hieman höllentänyt tätä vatsakatarri-diettiäni, ja mitä siitä sain? Koko illan koski mahaan, joten laitetaanpa kielletylle listalle myös nakkikastike+perunat. Särkyä tuli myös kinkkukiusauksen jälkeen... Mitään makkaroita saati pitsoja sinne ei uskalla lähteä yrittämäänkään... Tänään siis paluu takaisin kaurapuuron ja mehukeiton sekä kasvissosekeiton maailmaan. Onneksi vatsa kestää kauraleipää juuston ja teen kera. Mutta silti on koko ajan tunne, etten tule kylläiseksi, vaan riudun tuolla dietillä...  Yhyy! Huomenna tulee 2 viikkoa, kun kävin lääkärissa ja sain Omeprazol-kuurin. Lääkäri oli laittanut kestoksi 2 viikkoa - 1 kk. Nähtävästi pakko jatkaa lääkityksellä koko kuukauden satsi... Kun lääkityksestä huolimatta vatsa reagoi ja vatsahan tässä vain kasvaa, että senkään puolelta ei liene helpotusta "muutamaan" kuukauteen luvassa.. Onneksi ei sentään tämän pahempia terveyshuolia ole. Näitten kanssa kyllä pärjää, vaikka luonto tekisikin mieli herkutella... ;) Iltapäivästä hurautimme Mikkelissä käymään ja söin mäkkärissä cesar-salaatin ja herkuteltiinpa lasten kanssa jätskeilläkin torilla. Ei onneksi minkäänlaista särkyä tullut, jippii! :))

Tämä helle on pakottanut kesävaateostoksille oikein urakalla. Lindexistä ja H&M:ltä on tilattu kevyempää vaatetta, toivottavasti ensimmäinen erä saapuu jo tällä viikolla. Jotain onneksi oli kaapeissa odottamassa, mutta kuitenkin sen verran vähän, että ihan pakko oli vielä lähteä ostamaan shortseja sun muita lisää näille helteille! Ja kesäkenkiä kaikille lapsille. Ostin mä itsellenikin hellemekon. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)