keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lapsien kesähepeniä :)

Koska yksi hellekausi on jo vietetty, voidaan nyt satesimpina päivinä palata takaisin kesävaatteiden pariin näin kuvien merkeissä... Toivottavasti näille on taas pian käyttöä: ;)

Nämä tilasin kaikki Lindexiltä. Tosin Aatoksen uimahousut jouduin lähettämään takaisin ja reklamoida, koska käyttöönottopesun jälkeen housuihin oli tullut tummia häiritseviä läiskiä!!! Harmi, täytyy siis metsästää uudet pöksyt.

Tilasin jo aiemmin Mimosalle Po.pin alennusmyynneistä tuon mekon ja hatun. Sydänhatut ystäväni toi lapsille lahjaksi. (Oli tilannut huutonetistä ne.) Muut vaatteet on hm:ltä. Mimosan kengät Cienta-merkkiset Sokokselta ja Aatoksen sandaalit Pax:it Anton&Ninasta.

Ja nämä ovat jo vähän vanhempia juttuja. Meandin paidan ja mekon olen uutena ostanut. Crocsit olen ostanut Iisalle pienempänä ja Mimosan viime kesän tennarit menevät Aatokselle tänä kesänä. Muut vaatteet on joko saatuja, ostettu Lindexin viime kesän alennusmyynnistä, pari Iisan vanhaa vaatetta ja kierrätyskeskuksesta ja kirpparilta löydettyjä! :)

Lingon&Blåbär -perhekerhon kutsuilta tilasin lapsille nämä paidat. Olivat 40% alennuksella jo.

Tulevalle vauvallemme löytyi kirpparilta seuraavaksi kesäksi ihana Bambi-body eurolla. Kierrätyskeskuksesta löysin taas Aatokselle hauskan sammakkopaidan, taisi maksaa 10 senttiä.. :)

Jos tässä vielä jotakin tarvitseen hankkia, niin Aatokselle shortseja. Itseasiassa niitä on vielä henkkamaukalta tulossakin kolmet kappaleet. Joku t-paita tulee myös Aatokselle. Mimosalle on tulossa pari paitaa ja yhdet leggarit. Mulle on tulossa mamashortsit, kesämekko ja toppi. Näillä varmasti pärjätään! :) 

Muoks! Tässä nämä loputkin lasten vaatteet jotka tilasin H:ltä /ostin Lindexistä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)