perjantai 23. toukokuuta 2014

Raskauden puoliväli saavutettu!

Rv 20+0

Keskiviikkona poksahti puoliväli! Kaksikymmentä raskausviikkoa on siis takanapäin. Tosin, edellisiin raskauksiin peilaten, en usko tämänkään pikkuisen syntyvän päivääkään ennen laskettua aikaa... Sanotaan, että siellä 6 - 14 päivään jälkeen lasketun on paljon todennäköisempää! ;)

Kaksikymmentä ensimmäistä viikkoa on mennyt viikko kerrallaan. En sanoisi, että mitenkään nopeasti, mutta ei nyt mitenkään hitaastikaan. Ensimmäisen kolmanneksen huonoista oloista kun selvisi, vaikkei sentään oksentaa tarvinnut, mutta se ällöttävä olo ja huono maku suussa... Ja nyt viimeiset pari viikkoa tämän vatsakatarrin kanssa elellessä... Kuukauden Omeprazol 40mg kuuri menossa... ja niin toivon, että sen jälkeen vatsa on rauhoittunut sen verran että pystyy elämään vähärasvaisella ja närästystä aiheuttavien ruoka-aineiden karttamisella. Hope so! Jos jotain "hyvää", niin paino ei ole noussut neljässä viikossa lainkaan. Tosin lääke ehkäiseen jossain määrin mm. B12 vitamiinin imeytymistä ym. joten mama-vitamiinit ja kalsiumit tulee kyllä tarpeeseen, ja silti ne aina välillä unohtuu ottaa... :/ Uskon, että vauva silti saa kaiken tarvitsemansa. Jos tässä joku jostain jää vaille, niin se olen sitten minä! Seuraava neuvola on reilun kahden viikon päästä.  Silloin täytelläänkin jo raskaustodistukset sun muut!

Pikkuinen 20+1 ♥

Torstaina rv 20+1 kävimme sitten rakenneultrassa Juhon kanssa. Ultrassa vauvalla oli onneksi kaikki niin kuin pitääkin. Kokokin vastasi päivälleen. Painoa pikkuisella oli sillä hetkellä 340g. ♥ Istukka taisi olla takaseinässä ja ihan hyvällä paikalla. Vauva oli ultraushetkellä aika uninen. Aamulla herättyäni hän piti aamujumpat ja illallakin on selvästi aktiivinen liikkumaan. Varmaan päivälläkin touhuilee yksiössään, mutta niitä ei niin "kerkeä" huomaamaan, kun on nämä päivän touhut käynnissä. :)

Sukupuolikin selvisi ♥
Ehkä en vielä paljastakaan onko hän tyttö vai poika! 
Aikaisemmat lapsethan on: tyttö, tyttö ja poika. 

Arvatkaahan onko hän pikkusisko vai pikkuveli? :)
Palataan asiaan vähän myöhemmin! ;)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)