sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Retkeilyä Suomenniemellä...


Tänään lähdettiin retkelle Suomenniemen näkötornille. Mukaan otettiin ketsupit, sinapit, banaanit, pillimehut ja kahvit termariin. Kaupasta napattiin vielä makkarat, nakit ja suklaat. Ilma oli oikein mukava vaikka aurinko ei koko päivänä paistanutkaan. Perille päästyä mies laittoi nuotion tulille ja sitten odotettiin ateriamme valmistumista!

Me tytöt kiivettiin reippaasti näkötornin korkeuksiin katselemaan. Kovin pitkään ei kuitenkaan tornissa oltu, tuuli niin reippaasti. Vauva oli mulla manducassa koko parin tunnin ajan välillä torkkuen välillä hereilläollen. Makkarat ja nakit maistuivat meille - nälkäisille - tosi hyvin nuotion äärellä. Jälkkäriksi syötiin herkulliset suklaabanaanit.

Eli banaanin kuori aukastaan mutta ei poisteta, sen jälkeen banaaniin tehdään muutamia kolosia lusikalla ja kolosiin sitten Fazerin sinistä täytteeksi. Tämä komeus sitten folioon ja nuotioon. Tosi herkkua, etenkin kahvin kanssa! :) Tämä on rakkaan mieheni opettama herkku!

Marraskuu on mulle jotenkin rankka kuukausi. On niin pimeää, pimeää ja pimeää. Jos jotakin voi tehdä itsensä piristämiseksi niin esimerkiksi ulkoilu ja luonnossaolo on yksi niitä parhaimpia. Tuolla näkötornilla oli sentään edes taivas vaalea ja kun oli riittävästi vaatetta päällä, ei tarvinnut palella. Pienet hippaleikit syömisen jälkeen ainakin pitivät kylmyyden poissa. Allekirjoittanutta ei tosin kylmyys vaivannut. Vauva manducassa lämmittää mukavasti! En tiedä voiko manducaa riittävästi kehua, meidän perheessä se on toiminut ainakin tosi hyvin! Suosittelen lämpimästi muillekin vauvaperheille.

Suomenniemen metsissä ainakin kasvaa vielä naavaa, oikein parraksi asti ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)