keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Kun aikaa tuntuu olevan... Käsitöitä, kirjoja!


Vauva nukkuu, mies on juoksemassa ja lapsista vanhempi isällään. Mullahan on siis vapaata aikaa ihan itselle! :D (Miten saatoin olla huolissani siitä onko mulla aikaa kirjoittaa? Toista kertaa jo tänäänkin! ;))

Liityin vastikään Juju kirjakerhoon. Sain valita kaksi kirjaa, jotka maksoivat euron kumpainenkin. Valitsin Nyt virkkaamaan ja Käsityön pikkujättiläinen. Tuon virkkaamiskirjan otin siitä syystä että tahdon oppia virkkaamaan, sen kun pitäisi olla kuitenkin aika helppoa. Tuosta näkee ohjeet ihan perusjutuille. Ja se "sisäänheittotuotehan" (joka sai mut todellisuudessa liittymään kerhoon) oli ilmaisia puikkoja, virkkuukoukkuja ja pussukka noille "kutimille". :)Käsityöhaaveissa mulla siintää tehdä yhdet villasukat loppuun. Sen jälkeen tehdä kaulahuivi, johon tarpeet on jo ostettu. Sit tekis mieli koettaa tuota virkkaamista, mulla on odottamassa kiva kukkainen päiväpeitto, mutta katsotaan valmistuuko ikinä. Siinä oli "muutama" mystinen silmukka... Lisäksi odottaa veljen vaimoni mummon sukkaohje, jollaiset myös haluaisin tehdä. Ikuisuusprojektissa on yksi nalleristipistotyön teko, pistin sen tähän itselle ikäänkuin "muistuttamaan" olemassaolostaan.

Imetyshetket ovat myös mulle lukemishetkiä. Viimeisen vuoden aikana olen lukenut 50 kirjaa. Tänään sain luetuksi Anna Pihlajaniemen Adoptiomatka. Koskettava kirja. Luin, kyynelehdin ja hymyilin - samalla kun imetin. Miettien rinnallani tuhisevaa - pientä ja rakasta.

2 kommenttia:

  1. Täällä innokas blogien lukija, kiva kun teit oman :) näyttää hyvältä!!(ja tuo vauvan tuhina imettäessä on varmasti kultaa)

    VastaaPoista
  2. :) Kiitos ja tervetuloa seuraamaan!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)