maanantai 14. marraskuuta 2011

Isänpäivän juhlintaa ja kaikkea muutakin..Eilen vietettiin Isänpäivää. Itsetehtyjä kortteja sekä minulta muumikortti. Lahjaksi lasten isi sai suklaatia sekä radion. Ihmettelivät kaupassa hieman kun menin vain ihan radiota hankkimaan. Joo, ilman mitään digi tai kännykkäliitännäistä juttua. Niitäkin mulle näyteltiin. Me haluttiin kotiin kaunis radio ja äänikin on mukavaa kuunneltavaa.

Muuten päivä kului vaunujen kanssa kävellessä, vanhempieni luona hirvipaistilla herkutellessa ja kahvitellessa, anoppikin piipahti vanhempieni luona ensivisiitillä. Myöhemmin meillä kävi mieheni veli tyttökaverinsa kanssa sekä vauvan kummit. Olipa mukava päivä.Siinä samalla sain tehdyksi myös ystäväni tyttären villasukat. Purin sukat kärjestä ja tein lähes saman värisellä langalla muutaman sentin pituutta lisää. Ihan hyvät tulivat! :) Ja sitten aloitin myös oman kaulaliinan teon. Kyllä neulominen on rentouttavaa puuhaa! Toisin kun tuo askartelu, se on enemmänkin semmoista liukuhihnatyötä, jossa on mietittävä työn vaiheita, naulominen sujuu sen suurempia miettimättä ja voi samalla keskustella tai ajatella niitä näitä.
Joulukorttirintamalla työt edistyvät hitaasti mutta varmasti. Ostin Tiimarista silkkinauhaa ja tarrahelmiä. Silkkinauhasta tein muutaman rusetin kokeeksi. Taidan tehdä niitä melkein jokaiseen korttiin, nopsasti ne tulee kuitenkin valmiiksi. Ajattelin kortin toiselle puolelle laittaa jostain enkelilaulusta säkeistön. Eiköhän niistä ihan mukavat tule kun valmistuvat. Haluaisin vielä painaa "Hauskaa joulua" korttiin. Täytyy etsiä netistä löytyisikö haluamallani fontilla painokirjaimia. Vielähän tässä kerkeää hyvin sellaisen tilaamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)