keskiviikko 9. marraskuuta 2011

Pakkasaamun aurinko


Ihana aamu! Hipsin puolen yhdeksän aikaan nukkuvan vauvan vierestä suihkuun. Suihkun jälkeen makkarissa odotti hyväntuulinen hymyilevä vauva! :) Puin vauvan kaikessa rauhassa, ei ollut kiire minnekään. Aamupalalla nautin kupillisen teetä ja pari ruisleipäviipaletta ja lueskelin Länsi-Savon. Vauva viihtyi tuon ajan lattialla leluja ihmetellen. Sitten siirsin vauvan hyppykiikkuun ja siirryin pikaisesti ehostamaan.. Sitten join vielä makuuhuoneessa kupillisen cappuccinoa, aurinko paistoi niin lämpöisesti ja pihanurmi näytti oleva pakkasen kuuraama.

Ihmettelettekö jos kerron rakastavani näitä aamuja? Cappuccinon nautiskeltuani oli imetys- ja lukuhetken aika.. Ja sitten vaunuilemaan! On ollut niin monta auringotonta päivää joten tuntui ihmeelliseltä voiko marraskuussa näin kaunista aamua ollakaan?

Tulimme siis mummolaan. Mun tän päivän työmaa oli häämarssit ja virret. Sain ne jopa kuunneltua. Kuulalla sisään Melartinilla tai Mendelssonilla ulos. Öh, kirjoitanpa häistäni kuin pullan leipomisesta... :D Hyvin perinteiset musiikit tulossa. Vauva näyttää syttyvän enemmän tuolle Mendelssonille mutta saakoon rakas puolisoni päättää tuon toisen. Virren valinnan kuvittelin olevan vaikeamman kuin noiden marssien, mutta nähdessäni "soi kunniaksi Luojan" häävirsiksi suositeltujen virsien joukossa, päätös oli tehty. Tuo on niin kaunis virsi, jotenkin juhlava, haikeakin. Toivottavasti myös mies pitää ehdotuksestani! :)Eilen jäi kirjoittamatta. Iltapäivästä ystävä kävi kylässä ja leivoin suklaakakkua hänelle aamupäivästä. Muuten piti jotenkin kiirettä noiden askelien (joita nyt näköjään jo fanaattisesti yritän saada kasaan..) kanssa. Illalla kävimme vielä lenkillä miehen ja vauvan kanssa. Päivän askelsaldo oli 13415 jonka jälkeen olinkin niin heikoilla että hapotti tosissaan. Pakko oli heti kotiovesta sisälle päästyäni mennä jääkaapille ja keittää teetä.. Kyllä se olo siitä sitten onneksi parani! :D

2 kommenttia:

 1. Teidän aamuhetket kuulostaa kyllä aika idyllisiltä.:) Voisitko laittaa julkiseksi tuon keinon, millä lapset saa aamulla nukkumaan, sanotaanko nyt vaikka edes seitsämään asti?

  Milloin menette naimisiin? Vaikka omista häistä on vierähtänyt jo useita vuosia niin niihin tunnelmiin palaa aina mielellään. Ihanaa lukea teidän hääfiilistelyistä. Toivottavasti tapahtuvaa käsitellään vielä isosti ja kuvilla kuorrutettuna.:)

  Kaikkea hyvää ja kaunista!

  -Laura

  VastaaPoista
 2. Voi Laura, tuo lasten nukkuminen on mullekin yksi mysteeri. Mullehan on siunaantunut nukkumisen suhteen helppoja lapsosia, sunnuntainakin herättiin koko perhe koululaista myöten puoli kympiltä mutta mikä aamu-unisuuteen syynä.. Nukkumaankin kun mennään usein ysiltä ettei ylenpalttinen valvottaminenkaan ole kyseessä ;)

  Hääpäivä on 17.12.2011 eli viikkoa ennen jouluaattoa. Suurempaa stressiä yritän/yritämme välttää viimeiseen asti. Se tehdään mikä keretään!

  A

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)