maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kutsumaton vieras teki maanantaista lepopäivän..

Yöllä lensi sitten yrjö! Yhteen kertaa onneksi jäi, mut kyllä se joka kerta on niin järkkyä touhua tuo oksentaminen. Onneksi tässä raskaudessa ei ole oksettanut kertaakaan itse raskauden takia.. Kahteen kertaa muuten on tullut oksennettua.. Pistää nyt vaan miettimään kummanko seurakunnan purtavissa oli jotain sanomista? No, saattoihan se olla jostain muustakin tullut. Miehellä myös oli vatsa sekaisin ja Mimmilläkin vatsa vähän löysällä. Ja Iisakin valitteli mahaansa. Toivottavasti tämä oli kuitenkin nyt tässä.

Meillä oli siis tänään varsinainen lepopäivä. Aamusta neiti jaksoi peräti puolituntia leikkiä leluillaan olkkarissa ja minä makasin puoliunessa sohvalla, hyvin "läsnä" siinä vierellä. Ihmeen pitkään jaksoikin katsella eikä minkäänlaista tuhoa saanut aikaiseksi! Päivemmällä Mimmi nukkui 2,5h päiväunia ja mä tein sillä aikaa ristipistotöitä.. Kun jotenkin pelkkä oleminen ei tuntunut hyvältä ajatukselta, vaan sellainen touhu joka ei rasita mutta vie ajatukset pois vetelästä olosta. Myöhemmin Mimmi otti vielä toiset pikku unoset ja mä luin samaan aikaan kirjaa (Jo Nesbö : Panssarisydän). Iisakin soitteli ja sanoi voittaneensa hiihtokilpailut kahdeksan sekunnin turvin! :) Jo vain, hyvin meni!

Nalletaulu on edennyt tähän vaiheeseen. Nyt alkaa tuntua että kohtahan tämä on tehty!!

Bestiskin ottaa nykyisin aika lunkisti. Reilun parin viikon päästä nähdään mitä masusta putkahtaa. Eipä tuo mikään jättiläismasu vielä ole, mutta eiköhän siellä muutama pentu kuitenkin ole! ;) Laskettu aikahan on 5.4.2012.

Mimosa pisti itsensä vankilaankin päivän aikana. Syöttötuolin alta ei ollut omin avuin poispääsyä!
Mutta onneksi äidin valvova silmä pelasti pinteestä! :)

Ja isin kanssa oli kiva lukea kirjoja illan päätteeksi! Mimosa on tosi kiinnostunut kirjoista. Kääntelee tomerasti sivuja ihan itse. Joululahjaksi saatu Pikku toukka paksulaisenkin kirja oli jo heitettävä roskiin kun Mimosa oli saanut sen luettua kolmeen osaan... ;) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)