sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Viikonlopun touhuja!

Perjantaina oli harmaa päivä ja lauantaikin, etenkin aamusta. Säästä huolimatta, Iisan koulun hiihtokilpailut ilostuttivat. Olimme kannustusjoukoissa Mimosan, papan ja mummon kanssa. Hyvin meni, hymyhuulin, hiihto! :) Sijoitus ei tosin vielä selvinnyt mutta eiköhän tuo ihan hyvin mennyt!
Lauantai oli rento päivä. Ei mitään suunnitelmia! Mahtavaa! Iisa halusi mennä serkkujen kanssa leikkimään mummolaan ja minä sain siivottua koko kodin ihan rauhassa! Päivään kuului vaunulenkkeilyä, nalleristipistotyötä, perheen kanssa oloa ym. Lopulta Iisa halusi jäädä mummolaan yöksi ja Pihka serkun kanssa nukkuivat vierekkäin tietokonehuoneessa. Taisivat tytöt höpötellä pikkutyttöjen juttuja pitkään yöhön ennen kuin nukahtivat ;) Ihanaa kun on suht samanikäinen serkkutyttö! 

Tänään oli sitten oikea seurakuntapäivä! Juhon virkaan siunaamistilaisuus ensin Pertunmaalla ehtoollisjumalanpalveluksineen sekä sen jälkeen ruokailu- ja kahvitilaisuus jossa Juho kukitettiinkin. Mimosa jaksoi kirkonmenot tosi hyvin, vasta loppumetreillä alkoi kyllästyttämään kun nälkä ja väsy painoivat. Onneksi ruoka vähän piristi mieltä ja vasta kotimatkalla uni voitti pienen neidin! Iltapäivällä oli vuorossa Mimosan vauvajuhlat. Jotka siis Mäntyharjun kunta, MLL sekä seurakunta järjestivät vuonna 2011 syntyneille lapsille. Syntyneitä oli viime vuonna 42 kappaletta. Joista tyttöjä 24 ja poikia 18. Pienin lapsimäärä muutamaan vuoteen. Oli kiva nähdä tuttuja vauvoja perhekerhosta. Juhokin pääsi näkemään kuinka Mimosa touhusi pienten kavereidensa kanssa! 


Iisa kävi sillä välin ratsastustunnilla, kummit ja serkut veivät tallille ja minä kävin hakemassa. Kerkesin tällä kertaa seuraamaankin viimeisen puolituntia. Hyvin sujuivat jo puolipidätysharjoitukset sekä laukannostotkin. Tunnin päätteeksi harjattiin poni ja minä pesin varusteet.  


Kävin muuten lauantaina hakemassa Postiin saapuneen Meandi-tilauksen. Tilasin siis Mimosalle tämän ihanan kesämekon! Harmi ettei väri ihan ole tullut kuvaan oikeana, sillä se on vielä täyteläisemmän vihreä. Mullahan on siis parin viikon päästä kutsut, toivottavasti tulee kovasti vieraita! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)