torstai 15. maaliskuuta 2012

Sinä olet aurinko!

Eilen paistoi keväinen aurinko ja sain mieheltäni kukkia! 
Ihanan keväisen värinen kimppu <3

Mimosa on oppinut nousemaan seisomaan jo jonkin aikaa sitten ja on kovasti auttamassa astianpesukoneen kanssa! Eilen toinen nousi penkkiä vasten jossa oli läppärini. Rämpytteli aikansa läppäriä ja laskeutui itse alas. Näissä päivissä tapahtuu niin paljon kaikkea uutta!

Neiti aurinko lähdössä vaunulenkille!

Eilen Juho pääsi aikaisemmin töistä ja käytettiin aurinkoinen ja muutenkin ihana sää hyödyksi menemällä retkelle Nuotioniemen laavulle. Tällä kertaa jalkapatikassa metsiä myöten. Iisakin oli tällä kertaa mukana ja takastullessa laski mäet pulkalla alas! Huimaa kyytiä pääsikin, hyvä ettei petäjäänkin törmännyt! Retken jälkeen J lähti Tampereelle gradupalaveriin ja me jäätiin Mimosan kanssa kahden kun Iisakin meni illaksi isälleen. Retken jälkeen oli kyllä aika veto pois ja kävimme sitten vanhemmillani Mimosan kanssa. Tänään aamusta nukuttiin peräti yhdeksään! Ja herättyämme menimme perhekerhoon! Kivoja päiviä ollut. Mutta nyt on lähdettävä kävelemään koululle Mimosan kanssa sillä Iisalla ja meillä vanhemmilla on kohta opettajan kanssa perhepalaveri! Moikka!


3 kommenttia:

  1. Hei aurinko! Toivottavasti paistat vielä ensi viikollakin. Täältä etelästä tulee pari vahvistusta.:) -Laura

    VastaaPoista
  2. :) Tulkaahan käymään! Kaikki päivät ovat varattavissa! :) Ja torstaina olisi illalla Meandi kutsutkin!

    VastaaPoista
  3. Sepäs olisikin mukava. Siis katsotaan.:) Siinähän olisi leikkipuistokin sopivasti hollilla, viihtyykö Mimosa siellä? Palaan tähän, vaikka puhelimitse.:)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)