perjantai 30. maaliskuuta 2012

Voihan tapetti!

Kuva: verkkokauppa.seinaruusu.fi (tapetti Eijffinger Pip 313015)

Löysin eilen illalla uusinta Avotakkaa selatessani ihanan tapetin! Tämä on kuin karamelli! Jos nyt vaan olisi paikka mitä tapetoida niin tilaisin oitis! ;) Voi olla että uutta kotia joutuu vähän sisustelemaan ajastaan omanlaisekseen! Löydettyäni tapettien ihanan maailman, en voisi kuvitellakaan ostavani tapettia jostain rautakaupan valikoimista. En, en todellakaan! Ja vain siitä syystä että kaikkea niin spesiaalia ja kivaa on tarjolla, sellaista jota ei ihan joka kodista tule vastaan! Tämän hetkisessä kodissani olohuoneessa lentelevät perhoset ja koppakuoriaiset kukkasten seassa. Kuulostaa varmasti kauhealle, mutta :) hyvä että kuvioita edes huomaa. Kuva puhukoon puolestaan. (Borås tapetti Linné - mallisto)


Makuuhuoneen seinällä on kukkia. Olen nämä tapettivalinnat tehnyt itsenäisenä sinkkunaisena. Joten siitä, saako tapeteissa olla kukkaisia, ei tarvinnut keskustella. (Photowall valokuvatapetti)


Ja koska olohuoneesta tuli niin "pliisu" väreiltään (vaaleaa ja harmaata seinissä) niin samaan tilaan aukeavaan ruokailutilaan piti laittaa tehostetta! (Borås tapetti Glamour mallisto)


Pidän siis kodinsisustuksessa tiettyyn rajaan asti vaaleudesta, lisättynä väriläiskillä! :) Ja toisaalta rakastan vanhoja kalusteita, ja toisaalta taas haluan ettei meillä ole liikaa tavaraa, mutta kotoista täytyy olla! Varsinainen sillisalaatti siis! ;)7 kommenttia:

 1. aivan ihana tuo valokuvatapetti makuuhuoneessanne! siis niin raikas ja samalla rauhallinen! :) muutenkin kauniilta vaikuttaa kotinne (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiitos! Mä remppasin tätä asuntoa vuonna 2008 ja etsiskelin tapetteja netistä. Sitten kun tuon löysin, en saanut siitä enää "silmiäni irti" joten oli pakko tilata se! Nyt olen katsellut sitä jo neljä vuotta ja vieläkään en ole kyllästynyt liikaa, joten kannatti laittaa seinälle (hieman pelkäsin kuinka nopeasti siihen kyllästyisin!).

   Poista
 2. Heh, pakko kommentoida tuosta ekasta tapetista, kun kirjotit, ettei ihan joka kodissa tule vastaan...niin kaveriperheen tulevaan kotiin tulee tuota Jennyn huoneen seinälle toisen värisenä vain. Ja se on ihan rautakaupasta ostettu...hauska yhteensattuma kyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Tää on niin tätä! Mä yleensä pyrin kirjoittamaan suht neutraaliin sävyyn koska tiedän itsekin shoppailevani Tokmannissa ;) ja heti kun poikkean linjasta, saan näpeilleni! :D Heh, täytyy jatkossa pitää neutraalimpi linja taas esillä. Sikäli täytyy kyllä myöntää että hyvä maku on Jennyllä! Ja ehkä olisi ollut parempi sanoa että en näe itseäni siellä rautakaupassa niitä eri mallistoja selailemassa tuskan hiki päässä... (Ihan kauhuskenaario!) Vaan noita tapetteja on kiva ja rento etsiä täältä netistä ja sitten jos joku kiva löytyy, niin sitten selvitellä vasta saako kyseistä tapettia sitten jostain lähikaupan kautta tilattuna tai kenties netistä suoraan tilaamalla... :)

   Poista
 3. elä suotta neutraloi - en vain malttanut olla kommentoimatta, kun vasta hiljattain kävin tapettivalintojansa katselemassa!

  VastaaPoista
 4. Meillä miehellä oli jyrkkä mielipide siitä, että tapetissa ei saa olla kukkasia, siksi nauratti tuo lause tekstissäsi. Nykyiseen asuntoon kun muutimme, iskin silmäni netissä tuollaiseen aika voimakkaasti kuvioituun kukkaköynnöstapettiin ja se oli pakko saada, sanoi mies mitä sanoi. Miehen siskon ensimmäiset kommentit meidän uudesta asunnostamme olivatkin "ohhoh, kukkatapettia!". Hyvin siis veljensä tunsi :). Enkä ole kyllästynyt tuohon tapettiin yhtään muutamassa vuodessa. Sen sijaan makuuhuoneiden lällymmät beiget tapettivalinnat ovat alkaneet ehkä vähän kyllästyttää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Voihan miehet! Kysyin tässä muutama päivä sitten olisiko omani suostunut tuohon tapettivalintaan jos olisi päässyt mukaan valintoihin? Olisi saattanut suostuakin, oli vastaus! Mut jostain kumman syystä useimmat miehet vierastavat kukkasia, mikä niissä nyt on sitten niin ihmeellistä ;)

   Musta on kiva katsella toisten hyvinkin vaaleasävyisiä sisustuksia, mutta mun mieli kaipaa enemmän energiaa, jota väreisä voi saada, näihin omiin neliöihini! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)