sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Remppahommat valmiina, asunnonostajaa odotellessa!

Täytyy heti kirjoittaa mitä opin eilen. Sen, ettei missään nimessä kannata laittaa maalarinteippiä ikkunoihin jollei meinaa ryhtyä hommiin muutaman päivän sisään... Sain siis Iisan huoneen ikkunan pokat maalattua kahteen kertaan ja eilen illalla irroittelin sitten teippejä ikkunasta. Nämä kaksi viimeistä ikkunaa ei tuottaneet ongelmia mutta se, jonka olin teippaillut jo joskus pari viikkoa sitten tuotti suunnatonta tuskaa. Teippi oli päättänyt jumettua ikkunaan ihan lopullisesti. Kynnet repaleina raaputtelin sitä alkuun, sitten tärpätin kanssa ja lopulta tärpätin ja teräaseen. Kyllä suhraantui aikaa. Onneksi ne lopulta irtosivat mutta tein sen mokoman kanssa varmasti tunnin töitä. Sillä aikaa Juho yritti saada Mimosaa viihtymään joka päätti olla juuri sillä hetkellä äidin tyttö eikä kenenkään muun! Itkua siis piisasi.

No mutta joka tapauksessa nyt on mun osalta tämän asunnon remontit tehty! Eteinen laitettu mieleisekseni ja tuo viimeinen ikkuna viimein maalattu valkoiseksi. Tänään sitten pesin Iisan huoneen ikkunan ja laittelin huonekalut ja verhot paikoilleen. Siivottiinkin taas urakalla kun meillä oli iltapäivällä asuntoesittely. Rakas puolisoni totesi että olisi hyvä että asunto olisi aina myynnissä niin olisi aina niin siistiä!! :D No, ehkä siihen ajan kanssa kyllästyisi, mutta nyt on kyllä järjestys säilynyt varsin hyvin näiden asuntoesittelyiden välillä. Ennen puunaustuokion alkamista meinasi olla pinnakin kireänä kun miestä ei kuulunut kotiin kissanvientireissulta ja Mimosa oli valmista kauraa päiväunille ja olin ajatellut että lykkään vauvan vaunuihin ja Juho pääsee nukutusreissulle ja minä alan Iisan huoneen kimppuun. No, kun miestä ei kuulunut jouduin martyyrimäisesti pukemaan ulkovaatteet päälle ja lähteä lykkimään vaunuja. Kotiin tullessani Juhokin oli tullut takaisin (oli käynyt kaupasta hakemassa meille ruokaa) ja onnistuin kyllä osoittamaan että miestä on odotettu ja kovasti. Vauvakin heräsi. No, mies lähti toiselle vaunukierrokselle ja minä jäin sohvalle makaamaan miettien että aloitetaan tämä siivousoperaatio sitten riitelemällä mutta toisin kävi. Mies tuli vierelleni ja hymyili ja itkuksihan se sitten meni allekirjoittaneen osalta. Ihana mies! Ihan maailman paras, yhdessä me ollaan hyviä. Siinä sitten vähän aikaa lepäiltyämme aloimme touhuamaan ja saatiin koti kuntoon hyvissä ajoin. Pullakahvitkin juotiin vielä ennen asunnosta poistumistamme. Muutama katsoja oli käynyt asuntoamme katsomassa. Olin jo jotenkin varautunut ettei varmaan yhtään tule. Vielä on ihan levollinen fiilis asunnonmyynnin suhteen. Toivotaan parasta että menisi mahdollisimman pian kaupaksi.

Viikonlopun aloitimme siis käymällä pitkästä aikaa mammalassa. Juhon äidin luona siis. Oli tarkoitus käydä ihmettelemässä pientä vauvaakin matkalla, mutta jäi nyt toiseen kertaan. Mimosa oli sen verran räkäinen ja Juholla koski kurkkuun ja oli kipeä olo. Mennään sitten hyvillä mielin terveinä ettei tarvitse pelätä tartuttavansa vanhempia vastasyntyneestä puhumattakaan. Menomatkalla pysähdyttiin Mäkkäriin syömään ja se oli taas virhe. Mimosa nukkui tyytyväisesti sinne asti, mutta loppumatkan Mikkelistä Rantasalmelle neiti huusi, jollei nyt kurkku suorana niin ei kyllä paljon muutakaan. Noin viisi kilometriä ennen päätepysäkkiä uni sitten lopulta maistui. Kotiin palatessamme ajelimme yhtä kyytiä, jonka Mimmi nukkui. Jatkossa pysähdykset sitten ihan minimiin, muuten matkanteko on täyttä tuskaa niin lapselle kuin vanhemmille! Mammalassa onneksi oli kivaa olla, herkuteltiin vohveleilla ja karjalanpaistilla ja vähän ulkoiltiinkin.

*    *    *

Masumies potkiskelee just nyt kivasti! (Söin äsken jogurtin niin taisipa toinen siitä innostua!) :) Nyt mennään 22+2 raskausviikolla. Tosi nopeasti nämä viikot vierivät! Sain perhekerhosta mammakaverilta mukaani viime kerralla pussillisen mammavaatteita ja kerkesin niitä nyt sovittelemaankin. Tosi kivoja vaatteita tarttui kassista itselleni, sellaisia jotka menee sitten keväämmällä ja kesällä! :) Ihanaa! Viime raskaudessa mä olin niin tuskissani noiden mammavetimien kanssa kun en halunnut niitä juurikaan shoppailla ja yritin sitkutella muutamalla vaatteella, mutta täytyy sanoa että jotenkin nyt kyllä nauttii niin paljon enemmän tästä raskaudestakin kun on vaatteita mitkä sopii päälle! Uskomatonta nuukailua siis viime kerralla. :D Jännää olla kesäaikana raskaana. Edelliset raskaudet kun on jo synnytetty ennen kesää! :) Toivottavasti en ole ihan niin jättikokoinen kuin viime kerralla. Tosin jo nyt on 10 kg tullut painoa lisää ja vielähän tässä olisi viikkoja jäljellä. Huoooh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)