perjantai 2. maaliskuuta 2012

Kevät on täällä taas!

Pakko oli laittaa soimaan Tavaramarkkinat: Kevät! Ei nyt mitenkään niin keväisen iloinen kappale, mutta tarinastaan huolimatta se saa mut aina hymyilemään. Koska itsehän olen myös ollut nainen jolle on tarjottu salmiakkia ja sillä hetkellä minä olin hölmö ja panin peliin koko elämän! :D Aijai, se oli siis joskus repivä muisto rakkaudesta joka ei sitten koskaan alkanutkaan mutta joka nykyisin saa suuni pakosti vääntymään hymyyn. Olipa sitä hölmö silloin joskus! Just nyt en vaihtaisi elämässäni yhtään mitään, tää on parasta juuri näin!

Katolta tippuilevat pisarat. Lumet sulavat kohisten. Hyvä ettei jääty aamulla autolla kiinni pihaan ja ajoteille.. Sen verran sohjoinen keli että oksat pois! Että toisaalta joo, mikäs siinä keväässä niin ihanaa olikaan? Ei ainakaan nää sohjokelit.. Mutta tuo aurinko armas - sehän se sitä piristystä antaa!

Mulla on kaksi ihanaa kevään tyttöä. Iisalla on syntymäpäivä huhtikuussa ja Mimosalla toukokuussa. Iisan syntymästä tulee aina mieleen pääsiäinen sillä neiti syntyi pitkänäperjantaina! Tänä vuonna pääsiäinen sattuu hyvin samoihin aikoihin Iisan syntymän kanssa. :) Mimosa sitten on taas kevään viimeisiä lapsia, juuri ennen kesää syntynyt! Tämä kolmas on kesänlapsi. Mitenhän tukalaa on olla viimeisillään raskaana heinäkuussa? Millainenhan kesä tulee? Entä millainen vauva? :) Millaista on elämä kolmilapsisessa perheessä? Millaista on arki kahden pienen vaippaikäisen kanssa? Millaistahan olisi jos tämä vauva olisikin aiemmista poiketen poika? Ensi viikolla ehkä saadaan rakenneultrassa vastaus tuleeko tyttö vai poika, kunhan ensin selvitellään että kaikki muut osat ovat kunnossa! Mulla on nyt 19+0 raskausviikkoa täynnä. Nyt tuntuu mukavasti pieniä potkuja välillä tuolla alamahalla. Iisalla tunsin ensimmäiset liikkeet rv 16+ ja Mimosalla 15+ tämän pikkuisen liikkeet aloin tuntemaan vasta 17+ raskausviikkolla. Jännä juttu, liekkö istukka niin tuossa edessä vaimentamassa liikkeitä vai onko tämä masuvauva vain sen verran rauhallisempi tapaus? Olin jo hieman huolissanikin liikkeiden tuntemattomuudesta ja kävin kuuntelemassa yhden ylimääräisen kerran sydänääniäkin ja samalla tehtiin ultraus! Siellä se pieni oli hyvissä voimissaan, ei tosin juuri touhunnut sillä hetkellä mutta liikkui kuitenkin. Helpotti kovasti nähdä vauva!

Tänään pistetään asunto myyntiin sitten virallisestikin. Just nyt olen luottavaisin mielin asian suhteen. "Leivoin" pullaakin (pakastevalmiita kaupan korvapuusteja tällä kertaa..) omaksi ilokseni ja koska teki nisua mieli! Ajattelin kyllä tehdä hieman psykologista kaupankäyntiä leipomalla tai "leipomalla" pullaa myös niinä päivinä jolloin mahdollisia ostajaehdokkaita olisi tulossa asuntoamme katsomaan! ;) Eikös se pullantuoksu ole se kodintuoksu? :D Kaikki keinot on käytettävä hyväksi!

5 kommenttia:

 1. Sulla on niin ihana ja hauska tyyli kirjoittaa. Monet kerrat olet saanut hymyilemään lukiessani tätä blogia! :)

  Ihanaa kun teille tulee vauva! <3

  Meillä kun on esikoinen poika ja neljä tyttöä välissä ja kuopus poika, niin tällä hetkellä olen sitä mieltä että pojat eivät taida olla niin monimutkaisia mieleltään kuin tytöt ja me naiset ;) Mulle rakenneultrassa oli positiivinen järkytys poika, koska oletimme saavamme tytön tyttöjen perään. Jos meille joskus vielä suodaan vauveli, niin toivon ennenkaikkea tervettä vauvaa tietenkin, mutta olisi ihanaa saada Aarolle kaveri ja vähän lisää miesvahvistusta taloon. ;) Mies taas toivoisi tyttöä. Tahtoo "leikkiä hengellään"..?! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Kiva saada hyvää mieltä aikaan! :D

   Olenkin miettinyt miten teillä oli niitä tyttöjä ja poikia! Tosiaan voisin kuvitella että noin se just menee, että pojat ovat selkeämpiä tyyppejä ;) Tai ainakin nää meidän pikku naiset (jollei tämä isompikin!) ovat varsinaisia temperamentikkoja :D Iisassa etenkin näen itseni tosi usein. Ja Mimosassakin on draamakuningatarta ihan riittämiin!!

   Poista
 2. Voi ei, itsekin piti heti laittaa Tavaramarkkinat soimaan. Niin kaunis kappale <3.

  Teillä tapahtuu sitten tulevina kuukausina vaikka mitä suurta ja mullistavaa, hui. Onneksi iloisia ja ihania asioita kaikki :).

  Ja hei, jos et jaksa lastenhoidon lomassa leipoa, niin voin kokemuksesta sanoa, että asuntonäyttöjä varten riittää ihan, että heittää kaardemummaa vaan leivinpaperin päälle ja uuniin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tosiaan melkoinen kevät ja kesä tulossa! Yhtä muutosta kaikki, mut yritetään pysyä menossa mukana! :) Kaitpa sitä sitten joskus hamassa tulevaisuudessa kerkeää vaan istumaan keinutuolissa ja muistelemaan menneitä!

   Ja toi oli tosi hyvä vinkki tuo että kaardemummaa uuniin vaan! :D kiitos siitä!

   Poista
 3. Sama kipale tuli kans tänään radiosta, kun aurinkoisessa säässä ajeli autolla. Ihana ajella taas, kun on melkein sulat tiet :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)