tiistai 27. maaliskuuta 2012

Arjen juttuja! :)

Ekaluokkalaiseni kysyi tänään kouluun lähtiessään että pitäiskö mun ottaa pulkka mukaan? ( :D Ihanan lapsi vielä!) Johon totesin vain että no et tietenkään nyt ota kun on jo muutenkin kiire kävellä kouluun! Voi toista, pikkuista! <3 Tosi reippaasti on Iisa nyt kävellyt kouluun ja takaisin.

Eilinen blogeilu sai pikaisen lopun. Asunnon välittäjämme soitti mulle 13:20 että onnistuisiko asuntonäyttö klo 14? Kyllähän se oli pistettävä onnistumaan! Onneksi sunnuntaina oli myös ollut näyttö ja asunto ei ollut päässyt siivottomaan kuntoon. Mitä nyt tietysti "elämän jäljet" oli korjattava pikaisesti eli kuivat pyykit viikattava narulta kaappiin, lakaistava Iisan huoneen lattia jossa oli hiekkaa vaunuista, saunalla laitettava talous-ja wc paperit piiloon lauteiden alle, kissat saalistettava kylppäriin ja ruoat sinne, tiskikone täytettävä, matolta lelut koriin ja maton pikainen putsaaminen karvoista jne.. :) Onneksi Mimosa oli jo valmiiksi vaunuissa nukkumassa pihalla joten sain hommat hyvin tehtyä. Mukava juttu että tuli näyttö, nyt on hyvä fiilis asunnon myynnin suhteen. Edelleen rauha mielessäni. (Luojalle kiitos!)

Mimosa heräsi vähän ennen yhdeksää. Nukkui siis aika pitkään vaikka äiti ei enää vieressä tuntiin ole ollutkaan! :) Neljänviljanpuuro hedelmäsoseella höystettynä maistui hyvin aamiaiseksi ja nyt on leikkimisen vuoro. Aamupäivisin Mimosa jaksaa tosi hyvin istuksia matolla, tyhjentää lelukoria ja leikkiä leluilla! :) (Ja just nyt kerkeän kirjoittamaan blogia kun toinen on niin tyytyväisenä tuossa vieressä omine touhuineen!)

Eilen soitti lehtimyyjä ja sorruin tilaamaan Vauva lehden vuodeksi. Laskun sai laitettua kolmeen osaan.. Ja jotenkin eilen lipsahti muutenkin käsistä nämä tilailut sillä seuraavaksi suuntasin H&M:n nettikauppaan ja laitoin tilausta tulemaan. Itselleni parit varvassandaalit ja ballerinat sekä Iisalle kesävaatteita. Muille kesävaatteita taitaa ollakin. Ehkä itselleni käyn ostamassa jostain lyhythihaisia mammapaitoja mutta muuten mennään entisillä (nyt kun niitä oikeasti on!). Luulisin että Mimosallekin on kesäksi vaatteita ihan riittävästi. Täytynee vielä tsekata, etten ole väärissä luuloissa.

Ja sitten pitäis keksiä mitä tehdä tälle pitkäksi kasvaneelle tukalle joka näyttää joka päivä olevan samalla ponnarilla? Toisaalta tosi helppo mutta ah niin tylsä.. Häihin halusin pitkän tukan (ehdottomasti) mutta nyt kun ne on vietetty niin mietin pitäisikö leikata. Jos leikkaa niin jaksanko sitten alkaa laittamaan tätä, tupeeraamaan ja laittamaan muotovaahtoa sekä lakkaa? Mitenhän ne imeytyvät päänahasta vauvaankin? Tukassahan on nyt sellainen reilun 3kk tyvikasvu. Pitäiskö se nyt edes käydä värjäämässä vai antaa olla nyt vaan mahdollisimman luonnollisesti tämä loppuraskaus? Taidan antaa nyt olla vaan.. Ainakin hetken!

Nyt on lähdettävä kakkapyllyn pesuun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)