tiistai 19. kesäkuuta 2012

Kirppislöytöjä ja muita kuulumisia..

Tänään mä yritin vähän järjestellä täällä paikkoja (ja samalla hieman päätäni! Paikat järjestyksessä = ajatuksetkin kulkevat paremmin!) ja ottaa kuvia muutamista jutuista jotka olen hankkinut. Ensimmäisenä mun ihanaiset löydöt meandi-jälleenmyyjän poistolistalta, mukavasti alennettuna! 62/68 kokoiset pilvihaalarit tulevalle vauvalle sekä 86/92 kokoinen puputunika Mimosalle <3 Mitkä suloisuudet olikaan mua odottamassa ja juuri oikeissa koo'issa!

Tässä ihana ja vanha kalenteripyyhe kirppikseltä eurolla! Tykkään! :)

Sitten Meandi löytö kirppikseltä ja tuo ihana vaaleanpunainen, kirsikan kuvalla varustettu retromekko! Näistä pulitin yhteensä kaksi euroa! 

Sitten löysin nämä verhot kirpparilta, 5e. Hieman ehkä kokoomuslaista ruiskukkaa mukana, mutta muuten ihanan kesäiset ja värit suloiset. Toivottavasti jaksan näistä tehdä kesäverhot meidän olkkariin joku päivä! 

Löysin myös erinomaisessa kunnossa olevan pöytäliinan meidän terassille, 2e.
Onpahan yksi vaihtoliina nyt olemassa! :)

Ja sitten lupasin vähän aikaa sitten äidilleni ostaa pöytäliinan, jos vain osuu oikea kohdalle!
Löysinpä kuin löysinkin tämän Finlaysonin ruusukankaasta tehdyn pöytäliinan, todella hyväkuntoisen, ja hinta peräti euron! :) (Kerroinkin heti ensimmäisenä päivänä, kun kävimme häntä operaation jälkeen katsomassa, että liina on häntä kotona odottamassa!)

 Ja sitten vielä tämä ihana emalinen apilanlehtimuki, 2e. 

Kuten huomaatte, tuhlaan kaiken ylimääräisen rahani kirppikseltä löydettyihin "ihaniin juttuihin"... Tahti taitaa olla sama kun itse saa jotakin rompetta myydyksi, tulee samalla oven avauksella yhtä suuri lasti retroa kaappien täydennykseksi... Mutta kun ovat niin kovin vastustamattomia!

*     *     *

Tänään oli ihanaa kun pääsi juttelemaan ensimmäistä kertaa äidin kanssa sitten viime keskiviikon. Ihana oli kuulla toisen ääni, vaikkakin puhuminen työlästä olikin. Huomenna ajelemme taasen Helsinkiin äitiä katsomaan ja samalla tehdään reissu Linnanmäellekin jollei satu ihan kamalasti satamaan. Katselin Forecan tuntikohtaisesta ennusteesta että klo 16 aikoihin Helsingissä pitäisi alkaa olemaan melko pilvistä, eikä enää niin sateista kuin aiemmin päivällä. Pidetään peukkuja että näin olisi! Aamupäivästä käydään tyhjentämässä meidän kirpparipöytä myös, taitaa sieltä jokunen kymppi rahaa tulla ja mukava juttu että tavaraa on mennyt kaupaksi! Syksyllä sitten uudestaan taas!

Juholla alkoi myös parin viikon pituinen kesälomakin tänään! Ollaan tässä sitten kaikki ihan kotosalla, jännää! 

8 kommenttia:

  1. Hei, kivoja löytöjä. Mutta vitsi että näyttää tutulta tuo ruskea peitto ostosten alla, valkoisia pallokuvioita! Muistaakseni minulla on joskus ollut samanlainen, siis pienenä. Olisiko ollut äitiyspakkauksessa joskus. Voi että ihana muisto! Voisinpa heittää ilmoille postausehdotuksen siitä peitosta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllähän se äitiyspakkauksen mukana on tullut aikoinaan! Kiitos postausideasta, täytyykin katsastaa löytyisikö siihen vielä lisäksi joku vanha kuva jossa makuupussi on ollut käytössä allekirjoittaneella siellä lapsuudessa! ;)

      Poista
  2. Mukavaa kesälomaa ja urheaa Helsingin reissua. Toivottavasti äitisi voi paremmin ja pääsette myös hattarantuoksuun Linnanmäelle!:) -L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos toivotuksista <3 ! Linnanmäellä käynti jäi tällä kertaa väliin sääolosuhteiden vuoksi, mutta päästiin me onneksi muualle ;) tehdään siitä seuraavaksi postaus!

      Poista
  3. Miun kummilapsella oli tuollainen peitto. Syntynyt alkuvuodesta-78 :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Näitä oli ymmärtääkseni aika monena vuotena äitiyspakkauksen mukana. Itse olen -79 vuosisarjaa!

      Poista
  4. Ihania löytöjä. Ja toivottavasti äitisi voi hyvin. =)

    VastaaPoista
  5. :) Kiitos! Tilanteeseen nähden äiti voi jo hyvin, vaikkakin onhan tässä paljon muutoksia tulossa jatkoon.. Niistä myöhemmin, kun nettiyhteys ystävällisesti jaksaa toimia!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)