lauantai 20. lokakuuta 2012

Koska näin kesytit minut, niin yhdessä me tähtiä rakastamme.

Tänään oli oikeastaan loistava päivä! :) Vaikka aamupäivästa satoikin kaatamalla ja oli syksyisen synkeä ilma. Aamupäivästä kamu piipahti yllättäen kylässä, ihan pikaisesti vain, mukavaa oli haastella monenlaisista tärkeistä jutuista. ♥  Tehdä asuntokatsaus ja tuoksutella vauvaa! Sitten lähdimme käymään kaupoilla, tekemässä lahjaostoksia! :) Oikein urakalla! Piipahdin ABC:llä kahvillakin pikkuisten kanssa, vaikken yleensä sellaista harrastakaan. Sitten syötiin murkinat Mimmin kanssa ja pistin lapset päiväunille ja Iisakin tuli koulusta. Siitä sitten laittamaan tukkaa...


Olin oikein tyytyväinen väkerrykseeni :D Sen verran kauan aikaa sitten on tullut tehtyä mitään kampauksia itselleni. Joku vartti varmaan meni aikaa. Nutturaosuus jäi melkoisen "karvaiseksi", mutta mulle tää kelpas oikein hyvin! Iisallekin tein kaksi lettiä tukkaan, Mimosan tukka sai vielä olla valtoimenaan ja suloisena luonnontaipuisana! Ja miksi moinen laittautuminen? Meidät oli kutsuttu ystäväni häihin ja sinne lähdimme ajelemaan kun Juho saapui töistä. 
Isäntä ottaa rennosti ;) Me mentiin Aatoksen kanssa pitkälti samoissa vaatteissa kuin ristiäisissä.. (Suurempia pienentymisiä ei ole allekirjoittaneella tapahtunut sitten ristiäisten... Jollei jopa käynyt kuten Aatokselle, että elopaino on vain lisääntynyt?) :)

Tänään kuitenkin juhlittiin ja herkuteltiin! Ihanan tunnelmalliset häät! Sopivan rentoa, mutta silti juhlavaa! Keskellä maaseutua, maalaistalossa! Pihamaalla ja sisällä kynttilöitä ♥ 

 * Haluan omistaa tämän Pikku prinssistä tutun laulun sanat hääparille! *

♥     ♥     ♥

Sinä olet minulle vain yksi, yksi tuhansien joukossa. En tarvitse sinua. En, en tarvitse sinua. Mutta jos kesytät minut, niin silloin toisiamme tarvitsemme. Olisit ainoa maailmassa, elämäni aurinkoinen. Olisit ainoa maailmassa, elämäni aurinkoinen.

Tuolla on viljapelto, se on kullanvärinen. Se on murheellista. On, on murheellista. Mutta jos kesytät minut, niin kultaiset hiuksesi muistan aina, kun kultainen viljapelto tuulessa suhisee. Aina kun kultainen viljapelto tuulessa suhisee.

Koskaan en tulostasi tiedä, se on samantekevää. Olen yksinäinen, niin, niin yksinäinen. Mutta jos kesytät minut, niin tulosi haluan tietää silloin. Odotus antaa jo onnentunteen, sydäntäni lämmittää. Odotus antaa jo onnentunteen, sydäntäni lämmittää.

Tähtesi on aivan pieni, yksi tuhansien joukossa, silti meille tärkeä. Niin, niin kovin tärkeä. Koska näin kesytit minut, niin yhdessä me tähtiä rakastamme. 

4 kommenttia:

 1. Ihana kampaus ja vielä noin nopeasti tehtynä :) Ihana myös tuo Pikku Prinssin laulu, muistui eräs kouluaikainen esitys :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Oli pakko kuvata kun yleensä tukka on joko auki tai tylsällä ponnarilla! Ja mäkin olen kuoron kanssa laulanut tuota laulua, siinä on kaunis sävel myös :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos rakas ystävä, ihanasti oot kommentoinu meijän suurta päivää. Ihana kuva ja värssy <3 Nää ekat työpäivät loman jälkeen on menneet ihan uutta nimeä opetellessa ja onnellisessa olotilassa leijuessa :) Toiv nähdään taas pian!

  VastaaPoista
 4. ♥ Voi kiitos! Jäi kyllä hyvä mieli juhlista ja etenkin juhlaparista!! Kyllä miä ymmärrän täysin sua, sielujen sympatian saattoi aistia katseistanne samantien ♥ Toivotaan pikaista jälleennäkemistä koko porukalla!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)