sunnuntai 14. lokakuuta 2012

Perheleirillä...

Meidän perhe :)

Olipa rento viikonloppu. :) 
Me vietimme sitä mieheni, Aatoksen ja Mimosan kanssa perheleirillä. Iisa oli tänä viikonloppuna isänsä luona, mutta varmasti mukavaa touhua riitti hänelläkin. Perheleiri oli seurakunnan järjestämä ja meidän lisäksemme leirillä oli 4 muuta perhettä. Lapsia oli kaikkinensa 17 kpl, vanhin 12v ja nuorin, meidän Aatos, 2 kk. Leiri alkoi perjantaina ja loppui tänään sunnuntaina. Leiripaikka oli kotoamme noin kilometrin päässä, joten kissojen hoitoa ei tarvinnut enempiä miettiä, kun nopeasti sieltä kävi aamuin ja illoin antamassa ruoat ja siivoamassa hiekkikset. Leiriohjelmassa oli saunomista, askartelua, makkaran ja letun paistoa nuotiolla, perheleffa (Desperon taru), gospel-messu kirkossa sekä mahan täydeltä erinomaista ruokaa! Ja kaikki toki perheen ehdoilla ja sen oman perheen aikataulun mukaisesti. Mekin lähdimme makkaran paistoon vasta sen jälkeen kun Mimosa (Juho ja Aatos ;) ) oli nukkunut päiväunensa. Toki pakkaaminen tuottaa aina reissuun lähtiessä tuskaa, mutta kyllä se kannattaa! :) Oli niin ihanaa, kun ei tarvinnut miettiä ruoanlaittoa yhtään, vaan sai nauttia valmiin pöydän aterioista ja mukavista keskusteluhetkistä. Tuntui että parisuhteellekin teki hyvää, kun sai olla yhdessä eikä kotityöt muistuttaneet olemassaolollaan. Me laitettiin leiripaikan huoneessa kolme patjaa vierekkäin ja nukuttiin isossa "siskonpetissä". Hauskinta oli se, kun mekin pystyttiin kerrankin nukkumaan vierekkäin kun ei tarvinnut pelätä että lapset tippuu sängystä! :D Vois kyllä olla kotioloissakin ihan rento järjestely tuo lattialla nukkuminen... Toivottavasti päästään joskus muulloinkin osallistumaan perheleirille ja joku parisuhdeleirikin voisi olla joskus tulevaisuudessa oikein mieluinen. :)

*     *     *

Myöhemmin tänään kävin Aatoksen kanssa äidin luona. Isäkin oli siellä. Heillä oli 34 v hääpäivä tänään! Onnittelin molempia halauksen kera ♥ Ensi viikolla äiti siirtynee kotipaikkakunnalle. Uudet tuulet puhaltavat. Toivotaan lempeitä tuulia...♥

Äidin luota siirryimme Aatoksen kanssa ystäväni "polttareille". Ystäväni menee ensi perjantaina naimisiin ja oli mukavaa nähdä häntä muutaman muun hänelle tärkeän ihmisen kanssa. Söimme hyvin ja nautimme  leppoisasta tunnelmasta. Aatoskin jaksoi seurustella hyvin koko ajan, välillä omasta "seisovasta pöydästä" nauttien! ;) Kiitos kovasti tämän päivän yhteisistä hetkistä Sannikselle! :)

2 kommenttia:

  1. Ihanalta kuulostava viikonloppu <3 Perheleiriä voisikin joskus miettiä tulevaisuudessa kun tuo tyttö on vähän isompi :)

    VastaaPoista
  2. Suosittelen ehdottomasti jos juttu yhtään vaan kuulostaa omalta! Me ainakin tykätiin! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)