torstai 4. huhtikuuta 2013

Sairastupa kuittailee..?

Ihanaa, että joku on löytänyt tänne blogiin sanalla yrjötauti. No, täytyy kyllä ihan onnitella että ihan olet kunnon mestoille löytänyt. Se nimittäin jatkuu täällä edelleen. Allekirjoittaneelta on veto pois jo monennettako päivää lieneekään. En tosin ole ykäillyt enkä ripuloinutkaan, mutta muuten - huhhuh - tuntuu ettei jaksaisi mitään tehdä! Aatos on alkanut uudelleen oksentelemaan eilisillasta lähtien ja viimeksi puolituntia sitten teki kunnon yrjöt äidin päälle ja lattialle ect. Jo niin riittäis!!! Pyykkikone on laulanut enemmän kuin varmasti koskaan, ja tullee laulamaankin kunnes kertyneet pyykit on saatu ojennukseen... 

Meillä todellakin on peruttu lauantaiksi suunnitellut syntymäpäiväjuhlat. Just nyt on taas niin sellainen olo, että tekis mieli pistää ja polttaa kaikki rojut ja lakanat ja vaatteet missä suinkin saattaisi sitä virusta olla... Mutta toisaalta, onpahan tämäkin kokemus sitten koettu! Voin samaistua jonkun kohtalotoverin puheisiin ja kertoa syvällä rintaäänellä taudin loppuvan aikanaan... Sitä odotellessa! :)

4 kommenttia:

 1. Voin samaistua olotilaasi,kuumetta pitelee,päätä ja lihaksia särkee ja tää on jo neljäs päivä tätä laatua.teillä tietty oman kertoimen tuo vielä pienten sairastelu :( jaksamista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paranemisia myös sulle! Joo, mulla oli kans kuume, lihaskivut ja päänsärky jo aiemmin, mut tämmöinen yleishöntti-jaksamattomuus jäytää näköjään vielä päivästä toiseen...

   Poista
 2. Voi ei! Mä niin tiedän ton tunteen! :( meilläoli 4 vuotta sitten tammikuusta oliko toukokuuhun ainakin kerran kuussa yrjötauti lapsilla ja ripulia riitti vaikka muille jakaa. Ei meinannut siitä ripulista päästä millään silloin Sara kun oli muutaman kuukauden päälle 1v. Muistan kun olin koiran kanssa lenkillä ja mies soittaa: arvaa mitä?? Ei tarvinnut paljoa arvailla :/

  Oot varmaan antanut rela tabseja? Mutta mä annoin aamuin illoin vaikka siinä lukee että vaan 1/vrk. Sillä se meillä talttui nopeasti, tosin oliko sitten samaa tautia kuin teillä?
  Luin siis luotettavalta palstalta että lastenlääkärin suositus pahassa taudissa muutama päivä 2/vrk ja sitten se 1/vrk. Taisin antaa kolme päivää sen tupalana ja sitten jatkoin yhdellä muutaman päivän.

  Tsemppiä ja voimia! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa painajaiselta! Just nyt tuntuu, ettei enää yllättäis ollenkaan jos ensi kuussa taas mentäis tautia läpi... Mut jospa nää kolme kertaa nyt riittäis?

   Mun täytyis petrata noitten gefilusten kanssa.. Itse vedän niitä kyllä, mut Aatos on syönyt viime päivät niin huonosti ja sit tänäänkin heti parin lusikallisen päätteeksi (soseen seassa oli gefilusjauhe) yrjös kaikki pihalle. Mimmille on tosi tarkka, ettei sitä huijata ja jättää yleensä syömättä jos sekoitetaan jonnekin.. Mut ehkä vika on vaan tyhmissä vanhemmissa jotka yrittää vaan tylsää gefilusjauhetta syöttään ilman kapselia :D Ehkäpä tästä viisastumme ja haemme noita hyvän makuisilta näyttäviä relatabseja meillekin! Peukut pystyssä että maistuvat! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)