keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Pysytäänpäs selässä, alaselässä. :/

Kaitpa se on aamulla lääkäriaikaa tilattava. Selkä ei ota parantuakseen. Tai ehkä nyt illasta vähän parempi, kun venyttelin kovasti ja otin Burana 600mg. Toki sen lisäksi olen ottanut maksimit panadolia. (Josta ei tunnu olevan kyllä yhtään mitään apua.) Tänään puin aamusta ylleni myös jonkunlaisen tukiliivin, joka alkuun antoikin kivasti tukea, mutta tällä hetkellä tuntuu että paras apu olisi jos koko alaselkä olisi teipattu ja kiristettu jollain korsetilla napakaksi, liikkumattomaksi paketiksi. Liekkö meikäläisen noidannuoli diagnoosi mennyt ihan pyllylleen. No, jospa huomenna asiantuntija kertoisi mikä tuolla alaselässä riivaa. Makuullaan on suht hyvä, mut kun vähän aikaa on istumassa, seisomassa, kävelemässä niin johan tuntuu kipua tuolla ristiselässä, enemmän oikealla puolella. Venyttävät asennot tuntuvat hyviltä, mutta annas olla jos tarvisi nostaa vauva syliin, niin eipä pysty kunnolla kävelemään viiltävän kivun takia. Kiva päivä muutenkin tulossa, kun Juholla vipo tentti Tampereella, eli kun lähtee reissuun niin koko päivä menee.. Jotenkinhan sitä on selvittävä, eihän tässä olekaan kuin vain kaksi vaipoitettavaa alle kaksi vuotiasta. 

Koska näyttää siltä ettei mitään iloisempaa ole juuri nyt mielessä, täytynee lähteä untenmaille.

4 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne!

  Täällä riivaa yläselkä, yrittää lapojen väliin lukkoa :/ Venyttely auttaa vain ja särkylääke.
  Tuntuu että kun silloin joskus muinoin 30v tuli täyteen alkoi vaivat ja vaivat tulee syksyllä ja keväällä. Vanhuus ei tule yksinään.. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Mulla on kans noita lukkoja ollut välillä, mutta niihin on auttanut tennispallot. Kaksi tennispalloa laitettu sukkaan ja kiristettu solmulla, sitten sen jälkeen pallot selän alle ja pyörimään pallojen päälle rangan suuntaisesti. Sillä ovat auenneet. Fysioterapeutti oli joskus tämän kikan isälleni neuvonut ja pallot ovat molemmissa osoitteissa käytössä. :)

   Poista
 2. Kuulostaa aika karmivalta. :/ Jaksamista sinne! -L

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)