maanantai 3. kesäkuuta 2013

Isäkuukausi oli ihana!

Kuusenkerkät

Voi, kun kesä on parhaimmillaan! Ihan mahtavia säitä ollut viime päivinä! Juhon isäkuukausi, tai oikeammin sanottuna 5 viikkoa, on tullut loppuunsa. Huomisesta alkaen isäntä palaa ruotuun työmaalleen ja minä vaihdan "lomani" hoitovapaaseen. Äitiysvapaan viimeiset päiväthän (12 kpl) luovutin Juholle ja itse siirryin joutonaiseksi lorvimaan. Olipa kyllä kiva "lomailla" kunnon pätkä Juhon kanssa. Kerettiin tehdä vaikka mitä yhdessä tässä ajassa. Ensimmäisellä viikolla mulla oli alaselkä jumissa (huhhuh! Nyt jo tuntuu niin kaukaiselta muistolta!), seuraavalla viikolla lähdimme Rodokselle meidän perheen sekä mamman ja kummisedän kanssa. Reissusta palattuamme aloitimme tehdä kissatarhaa ja pian jo revimme olohuoneen takaseinästä tapettia irti. Sitten kesäkukat tuli laiteltua pikku hiljalleen paikoilleen (tosin jatkuu edelleen... :) ). On tehty pieniä retkiä mummolan maisemissa, perhekerhon kevätkauden lopettajaisissa, Otavassa kevätpäivillä, Repovedellä.. On ollut neuvolaa ja hippokisoja, koulun kevätjuhlia, 2 -vuotissynttäreitä, parturia, kahveja terassilla istuen. Kaikkea ihanaa siis! :) Tänään viimeisteltiin kissatarhan "kävelytikkaat" maalilla ja laitettiin paikoilleen. Ja lisäksi saatiin järjestymään lapsenvahdit, jolloin kerkesimme viimein hioa olohuoneen seinästä kittaukset ja pistää uutta tapettia seinälle! <3 Tosin siitä ilosta, että työt saatiin tänään viimein valmiiksi, jouduimme jättämään kummityttöni syntymäpäiväjuhlat väliin. Se harmitti kyllä kovasti, mutta reissussa olisi mennyt koko päivä ja se, että saatiin nyt lastenvahdit, on sen verran harvinaista herkkua, että oli pakko pistää tuulemaan. Muuten olohuone olisi jäänyt keskeneräiseksi luultavasti useaksi viikoksi... 

Tapettiseinä on listoja vaille valmiina! Ja ollaan tosi iloisia että laitettiin juuri tuo tapetti tuolle seinälle! On se niin upea! (Kuvaan huomenna!) Nyt on lähdettävä nukkumaan, jotta jaksaa aamulla herätä reippaana! (Mitenhän mä taas pärjään yksikseni, kun tässä kerkesi jo tottumaan tähän kahden aikuisen arkeen???)

4 kommenttia:

 1. Oi, kuulostaapa ihanalta "lomalta"! Meilläkin (lue = minullakin) olisi haaveissa olohuoneen uusi tapetti, mutta lapsenvanhtipulan lisäksi mietityttää, mihin saataisiin siirrettyä jättimäinen kulmasohva ja kaksi isoa ja täyttä kirjahyllyä. Saa nähdä, mitä keksitään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihana puuhasteluloma kerrassaan! :)

   Uskon, että hätä keinot keksii, tuon teidän urakkanne kanssa! ;) Mutta tuo lastenvahtihomma on ehkä suurempi ongelma ratkaistavaksi. Jollei sitten halua teettää ulkopuolisella (jolloin homma kenties tulisi nopeammin valmiiksi?) Itse tehdessä sitä aikaa saa kyllä menemään, vaikka ei olisikaan ensimmäistä kertaa asialla, joutuu kuitenkin miettimään ja tusaamaan kun homma ei tule suoraan selkärangasta! :D Tai niin ainakin täällä!

   Poista
 2. Onneksi on edes kesä, jos se vähän lievittäisi puuttuvien apukäsien tuomaa tuskaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! :) Näyttäähän tämä tästä taas lähtevän omalla painollaan! (Ja pian on jo Juhon kesälomakin edessä...)

   Poista

Kiitos kommentistasi ♥ luen sen kuitenkin ennen julkaisemista :)